up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Ski Bindinger

Tilbehør og Reservedele

()
load

Tips til brug og vedligeholdelse af bindinger

• Det bedste tip er at tjekke dine bindinger, hver gang du planlægger at stå på ski. Sørg for, at der ikke mangler dele, løse eller udragende skruer og slidte eller beskadigede antifriktionsanordninger. Start med at rense dit Skibindingstilbehør op med rent vand for at få støv, snavs og sne væk.
• Dernæst, før du begynder at rense bindingerne, bør du rense støvler og bindinger for at fjerne is, sne og snavs. Salomon , Atomic , Rossignol , Dynafit og Head er de mest populære mærker, der tilbyder Skibindingsreservedele til alle typer skistile og aktiviteter.
• Ved slutningen af hver sæson er det en god idé at sænke udløserindstillingerne på bindinger for at give bindingsfjedrene hvile. Selvom de fleste moderne og avancerede skibindinger er designet til at fungere perfekt hele sæsonen efter sæsonen uden at bakke op om indstillingerne, kan du frigive indstillingerne af bindinger for at forlænge deres levetid. Selvom nogle mærkeproducenter anbefaler, at du holder ikke røre ved indstillingerne af deres bindinger. Det giver dog mening at løsne fjedrene, hvis du vil øge deres holdbarhed og ydeevne. Det bedste tip er at notere de forskellige indstillingsværdier, så du kan indstille dem tilbage uden problemer.
• Skibindingsbremserne er en af de vigtigste dele, der kræver ordentlig pleje og vedligeholdelse. Dårligt vedligeholdte bremser kan skade skiløbere såvel som andre ryttere, når de glider ned ad bakken. Så sørg for, at bremserne er funktionelle og fungerer uden indbrud.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk