Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Ski

Ski

Find et bredt udvalg af Ski-produkter til ski. Oplev de bedste tilbud hos snowinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Ski

Mærker for Ski

En guide til de forskellige slags ski

Tilbehør og reservedele

Tilbehøret og reservedelene er afgørende for skiene. Tilbehøret og reservedelene til ski er blandt andet tipbeskyttere, stigplader og skibindinger osv. Tipbeskytterne er en slags plastik, der er fastgjort bag på halen for at afskærme både underlaget og skiene. Riser plader fastgøres til ski, hvor der er monteret bindinger. Skibindingerne er de instrumenter, der fastholder skistøvlerne på skiene.

alpint skiløb

Skiene til alpint skiløb er lavet til at give glid og modstandsdygtighed i glat dyb sne og lade skiløberen stå på ski på sneen. Skiene til alpint skiløb er meget bredere end nogen anden type ski. Disse ski hjælper med at stå på ski ordentligt på sne på grund af deres brede skaft, og de vil også have en hurtig fornemmelse. Du kan købe denne slags ski fra Salomon, Atomic, Rossignol, Head, Black Diamond.

Langrend

Langrendskien er meget slankere, mere let og lavet til skiløb på fladt land, hvilket gør dem meget adskilte fra alle skityperne. Langrendskien kan kategoriseres i to divisioner: Klassisk og Skate. Klassiske ski flyttes ved at trække fødderne i en fremadgående bevægelse, mens skateski simpelthen er som de hedder, flyttes med en skøjtebevægelse.

Skitur

Ski touring skiene er en blanding af alle typer ski. Disse ski er skabt til at kunne klare det hele og være tilpasningsdygtige i alle snesituationer. Turskiene er en utrolig bred klassifikation, men kommer normalt i standard bredde og har en skarp spids. De fleste ski promoveres som turski, og selvom det er delvist nøjagtigt, vil hver skiturski fungere fint under særlige forhold for en særskilt skiløber.