up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Ski

Langrend

()

SPARE PENGE VED AT KONFIGURERE DIN PAKKE

load

Hvad er langrendsski?

Salomon nordiske ski

Salomon Nordic Skis er et holdbart valg til alle formål for skiløbere. Selvom de betragtes som en af de bedste langrendsski. Salomon Nordic skiene er utrolig lette i vægt og tilpasningsdygtige i næsten alle klimasituationer på grund af deres fleksible trækrop. De er komfortable at folde på grund af deres tilpasningsdygtige struktur. Strukturen kan ændres, for mere udviklede skiløbere og er en overkommelig pris.

Rossignol nordiske ski

Rossignol Nordic Skis er på listen over bedste langrendsski. De giver et elastisk, godt afrundet design, der fungerer i næsten enhver form for sne. Med en bred bund er designet glad for milde striber og en hård, for det meste afbalanceret hale, der er bedst egnet til mere udviklede og dygtige skiløbere. Den omfattende træbase af Rossignol Nordic Skis gør det muligt at stoppe oscillationen for et silkeblødt, mere stabilt løft.

Fischer nordiske ski

Fischer Nordic Ski er meget fremtrædende, især blandt eksperter. Dette er et fremragende valg for eksperter og begyndere, med præferencer for en overkommelig pris og modificerbart design, der er let at holde. Fischer Nordic skiene er lette i vægt og fleksible nok til at hjælpe nybegyndere med at skifte til mere ekspertskiløbere. Denne ski er meget stabil og findes i mange afskygninger.

Nordic Ski fra Atomic

Nordic Skis fra Atomic er universalski til langrend. Arrangementet tjener til et omfattende spektrum af skiløberkvalifikationer, fra begynder til ekspert. Det tyndeste layout af Atomic Nordic Skis er det mest engagerende, fordi det fremhæver alt, hvad denne sekvens er dygtig til. Det lette design tjener professionelt både på og udenfor stien og er fremragende til afslappende sving og kommando.

Du kan købe de bedste langrendsski fra Salomon, Atomic, Rossignol, Fischer.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk