up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Hvordan vælger man snowboardskind?

Det rigtige par snowboardskind kan tilføje fornøjelse til dit eventyr i baglandet. Snowboardskindene giver dækning, der sikrer bedre greb for at hjælpe dig med at holde dig på de iskolde skindbaner med mere stabilitet. Der er masser af forskellige størrelser og designs af snowboardskind, der er tilgængelige på markedet, og det gør shopping efter det rigtige lidt forvirrende. For eksempel er snowboardskind kategoriseret efter længde, bredde og præ cut. I gamle dage var snowboardskind som regel lavet af dyreski. Men i de senere år er skind lavet af syntetiske materialer som nylon og mohair. Materialet i snowboardskind spiller en væsentlig rolle for glid, trækkraft, holdbarhed og ydeevne. Burton og Black Diamond tilbyder det bedste udvalg af skind.

Snowboardskindlængde

Længden af snowboardskind måles som længden af dit splitboard. Der er flere forskellige længdeområder af skins med forudinstallerede halefastgørelsessystemer, der giver dig mulighed for at finjustere pasformen til brættets længde. Nogle skind sælges i ensartede længder, og du skal trimme dig selv efter længden af dit board ved hjælp af værktøjet. Disse skind kan omfatte et halefastgørelsessystem, som du kan installere efter trimning af skindene.

Bredde på snowboardskin

For det meste tilbydes skindene i en enkelt bredde, så du nemt kan trimme dem, så de passer til formen på dit board. Hvis du finder forskellige bredder af skind, skal du vælge bredere skind, da de giver bedre trækkraft og dækker mere af din splitboardbase.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk