Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Skistøvler

Skistøvler

Find et bredt udvalg af Skistøvler-produkter til ski. Oplev de bedste tilbud hos snowinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Skistøvler

Mærker for Skistøvler

Hvordan vælger man skistøvler?

Tilbehør og reservedele

Tilbehør og reservedele til skistøvler er et must have til skiture. Tilbehøret og reservedelene til skistøvler omfatter støvletræk, indlægssåler, hæl og tågribere osv. Støvletrækket er stød på en støvlesål eller på en udvendig forlængelse af en støvle, der giver ekstra trækkraft på vådt eller glat underlag. Indlægssåler er dele af stof, der er sat inde i dine støvler for ekstra bekvemmelighed, varme og en mere passende pasform. En hæl og tåbeskytter er skabt til at aflaste trykket fra hælen og tåen.

alpint skiløb

Alpine skistøvler er blevet udviklet til at give optimal styring og implementering til alpint skiløb. De har en specificeret rygrad på bagsiden af støvlen, så skiløb og vandreture vil være vanskelige, da det i sig selv placerer dig i en skiposition. Disse støvler fungerer med en alpebinding. Alpine skistøvler er en meget vigtig del af denne form for skiløb. Disse støvler kommer i et stort udvalg af størrelser og nuancer. Disse støvler holder dine fødder varme og behagelige til de kolde forhold i de sneklædte bakker. Du kan købe disse støvler fra Salomon , Atomic , Rossignol , Head , Fischer , Full Tilt , K2 .

Langrend

Langrendsstøvler er blevet skabt for at give din støtte under dit langrend. Disse støvler er bedst til skiløb ned ad bakke såvel som op ad bakke. Langrendsstøvlerne er konstrueret som en standard skistøvle, men har en gåfunktion bagpå, så du kan fjerne manchetten. Normalt kan du skifte sålerne, og de kan fungere med begge bindinger. Disse støvler kommer i mange forskellige størrelser og nuancer. Disse støvler hjælper dig med at nyde din langrend og skitur.

Skitur

Skiturstøvler holder hele vægten og er lavet af slidstærkt materiale, kroge og polstring. Jo mere holdbare støvlerne er, jo mere forbedrer du ydeevnen. De indeholder en gåmetode bag på støvlen, som tillader gang, hvilket giver en stor bevægelseskapacitet. De har også en vippet bundsål for et mere passende greb. De er i overensstemmelse med bindinger og kan kun bruges med bindinger skabt til at tage en vippet sål. Skiturstøvler har normalt indlægssåler i tå og hæl for at give dig en mere behagelig skioplevelse.