Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Skiudstyr

Skiudstyr

Find et bredt udvalg af Skiudstyr-produkter til ski. Oplev de bedste tilbud hos snowinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Skiudstyr

Mærker for Skiudstyr

Skiudstyrsguide: Vælg det rigtige udstyr til dig

tilbehør

Når du skal på skitur, så sørg for at have alt det nødvendige tilbehør og udstyr. For eksempel har skiløberen brug for det rigtige par snesko, stænger, stegjern, isøkser osv. Hvis du vil nå din destination sikkert og komfortabelt, skal du sørge for at være udstyret med alt det nødvendige udstyr. Skitilbehøret hjælper dig ikke kun med at overvinde vanskelighederne, men gør også din oplevelse mere behagelig.

Stegjern

Stegjern er en af de mest vitale dele af dit skiudstyr, som ofte er undervurderet. De gør skiløb i stejlere terræn lettere, når sneen er hård. Når det kommer til at vælge stegjern til skiløb, anbefales det at have mindst 5 mm bredere end bredden på din ski. Det bedste tip er at vælge den strammeste stegjern, der passer til dine sko. Skiløbere kan nemt glide på isglatte terræner eller bjergkamme, derfor vil det øge sikkerheden enormt ved at vælge det rigtige par stegjern .

Isøkser

Isøkser er et specialiseret værktøj, der bruges til at bestige de sværeste terræner, når man står på ski. Til vintervandring, klatring og skiløb har et isværktøj været kendt for at være et vigtigt sikkerhedsværktøj. Isøkserne hjælper dig med at bevæge dig på sneen, når du sidder fast et sted. For at få kroppen væk fra sneen skal du derfor have isøkser med dig.

Slæder

Der er forskellige typer sneslæder, som du kan vælge, såsom kælke. Det er vigtigt at vide, at plastikslæder har mere friktion end træ og metalslæder. Når du skal ned ad bakke på våd sne, anbefales det, at du vælger en slæde med et bredere underlag. Desuden kommer sneslæder i en bred vifte af former, størrelser, farver og materialer.

Snesko

Skistøvler er kernen i hele dit skiudstyr. Skistøvlerne er for det meste lavet af en hård ydre skal og et blødt indre lag. Der er nogle snesko, der har formbare indre lag, der giver en mere tilpasset pasform. Du kan vælge sneskos stivhed og fleksibilitet alt efter dit evneniveau. Tubbs Snow Shoes , Atlas Snow shoe , Tsl Outdoor og Inook er de kendte producenter af snesko.

Reservedele

Når du står på ski, er du tilbøjelig til at møde uforudsigelige forhold. Du kan også få noget af dit udstyr beskadiget eller slidt. Det er derfor vigtigt at ordne dem for at undgå enhver ubehagelig situation på din rejse. Reservedelene som skibremser, spænder, bindingstilbehør, skistøvlehæle, ankelnitter, skrånitter osv. bør opbevares med dig.