Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Nitro

Om Nitro
"Nitro

Nitro er kendt som et af de bedste snowboard brands i hele verden. Virksomheden blev grundlagt af de ikoniske snowboardere Tommy Delago og Sepp Ardelt i 1990 i Seattle, Washington. Med over 25 års erfaring og ekspertise har de skabt en klassisk snowboard gear, der er moderniseret med den nyeste teknologi. Nitro skaber nogle af de mest fantastiske snowboards, der imødekommer behovene hos alle typer af snowboardere. De tilbyder en bred vifte af camber paneler i forskellige størrelser og former, der giver top hastighed, samtidig med at de er holdbare og fleksible, så du kan nå dit ultimative mål.
Brandets mission er at levere snowboardere med de værktøjer, de har brug for til at udforske bjergene, udtrykke deres individualitet og nyde sportens glæde. Nitros dedikation til håndværk og den nyeste teknologi er tydelig i hvert eneste board, de skaber. De tilbyder en bred vifte af boards til alle færdighedsniveauer, fra nybegyndere til erfarne eksperter, så alle kan opleve glæden ved snowboarding.
Nitro´s boards er kendt for deres stabilitet, responsivitet og alsidighed, hvilket gør dem perfekte til at køre på puddersne, tackle udfordrende terræn eller shredde i parken.

Nitros kollektion af snowboards og tøj

Nitros rygsække er udstyret med funktioner til at opbevare og transportere dit udstyr effektivt, såsom pålidelige systemer til at bære snowboard og ski, mulighed for at have en vanddunk og god opbevaringsplads. Nitro laver et udvalg af højkvalitets rygsække specielt designet til snowboardere og skiløbere.
Nitros snowboardstøvler er anerkendt for deres ydeevne og komfort. De fås i forskellige stilarter og designs, der imødekommer forskellige ridepræferencer, om du er til freestyle eller off-piste udforskning.
Nitros boards er kendt for deres innovative teknologi og førsteklasses håndværk. De tilbyder et komplet udvalg af boards til snowboardere på alle niveauer og med forskellige stilarter, herunder freestyle, all-mountain og puddersne-specifikke boards.
Nitros skitasker fås i forskellige størrelser og designs, så dit board forbliver sikkert under transport og opbevaring. For at beskytte og transportere dit værdifulde snowboard tilbyder Nitro en række skitasker.
Nitros skitøj inkluderer skijakker, bukser og andet tøj til koldt vejr, der er perfekt til skieventyr. Selvom Nitro primært fokuserer på snowboardudstyr, tilbyder de også et stort udvalg af skitøj for at forbedre din oplevelse.
Nitros herretøj til ski inkluderer skijakker, sweatshirts, bukser og andet overtøj designet til at holde dig varm og tør på pisterne. Nitro tilbyder en række herretøj til ski, der er designet til både stil og ydeevne.
Nitros dametøj til ski er skræddersyet til de specifikke behov hos kvindelige skiløbere og tilbyder en blanding af stil og funktionalitet."