up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Snowboards

Snowboard Bindinger

()
load

Hvordan vælger man snowboardbindinger?

Snowboardbindinger er et fantastisk stykke udstyr, der overfører energi og matcher din kropsbevægelse for præcis kontrol og balance. Når de er korrekt afstemt til dine støvler, kørestil og snowboarddesign, fungerer Salomon Snowboard Bindings som det mest kraftfulde gear, der holder dig kørende på pisterne.
Det vigtigste tip at overveje, når du køber snowboard bindinger, er at matche dine bindings flex med flexen i dine støvler. Begyndere og freestyle skiryttere vælger generelt bindinger med korte, bløde og fleksible highbacks for en gennemsnitlig tur og hurtig restitution, når de udfører hop og tricks. Avancerede og professionelle skiryttere foretrækker bindinger med stive highbacks for mere kontrol ved høj fart i stejlt terræn. Du kan købe Burton Snowboard Bindings Woman fra Salomon , Rossignol , Head , Burton og Union .

Typer af snowboardbindinger

Der findes to typer snowboardbindinger;

Rembindinger
Det er den mest almindelige type snowboardbinding. Den har stropper, der fastgøres for at sikre støvlerne og kontrollere, at highbacks ikke bevæger sig. Der er flere justeringsmuligheder i Nitro Snowboard Bindings remmen, som du kan indstille for optimal støtte og dæmpning. Stropbindinger er velegnede til både fast bøjelige og bløde bøjningsstøvler.

Speed Entry bindinger
Hastighedsbindingerne ligner stropbindingerne, men de giver hurtig og nem adgang til ind og udboost takket være dens tilbagelænede højrygge. Disse bindinger foretrækkes af mange skiryttere, da de har et ågsystem, der påfører ensartet tryk henover fødderne.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk