up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Ski

Tilbehør og Reservedele

()
load

Hvad er noget af skitilbehør, du skal bruge?

Colltex Hurtigklæbende spray

Colltex Quick Adhesive Spray bruges generelt til ski. Denne spray bruges til at fastgøre skindene til overfladen af skiene. Nogle Colltex Quick Adhesive Spray klæbemidler kan genplaceres, hvilket giver mulighed for præcist arrangement. De fleste sprays tørrer præcist og vil ikke sive gennem eller forårsage rynker på huden. Denne klæbende spray hæfter hurtigt og skaber en kraftig forbindelse på meget kort tid.

Toko skiholder

Toko Ski Holder er overlegen på listen over skiholdere på grund af dens udholdenhed og komfort. Den højkvalitets Toko Ski Holder er skabt til sikkert at holde parrene ski. Med glat gummi på indersiden af båndene for at holde, behøver du ikke at stresse over, at dine ski tager skade. Denne skiholder er også fantastisk på grund af dens alsidighed.

Black Diamond Isøksebeskytter

Black Diamond Axe Protector er en del af gummi, der strækker sig over picken, og beskytter både personer i nærheden af dig og din ryg og udstyr mod punkteringer. Vægten af Black Diamond Axe Protector er 30 gram, og den gør det muligt at stoppe med at tabe dig, mens du står på ski med en isøkse.

Pomoca bundspænde

Pomoca Bottom Buckle bruges til at forsegle din hæl på plads. Det nederste spænde til dine fødder er meget vigtigt. Mange skiløbere foretrækker at bære Pomoca Bottom Buckle , fordi de er så fleksible som muligt. Disse bundspænder kan være robuste og fås i mange forskellige former og størrelser. Du kan købe skitilbehøret fra Dynafit, Burton, Black Diamond, Toko, Swix.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk