up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Ski Bindinger

Alpint Skiløb

()

SPARE PENGE VED AT KONFIGURERE DIN PAKKE

load

Hvordan vælger man alpine skibindinger?

Skibindinger er et af de mest essentielle stykker skiudstyr, der ikke kun forhindrer uønskede præ releases, men også tillader dine støvler at slippe sikkert, når du falder. Skibindinger hjælper også med at forhindre skader, derfor bør du vælge de rigtige skibindinger. Derudover sælges nogle ski med og uden bindinger. Det er vigtigt at sikre, at dine skibindinger matcher din type skiløb, fysiske opbygning, niveau og kompatibilitet med dine sko. Salomon , Atomic , Head , Fischer og K2 er de førende producenter af alpine skibindinger.

Når det kommer til at vælge alpine bindinger, skal du bestemme bredden på dine ski og DIN indstillingerne generelt udført af en skibindingstekniker: pris, vægt, stakhøjde, "DIN" frigivelsesværdi område, "BSL" justeringsområde, tå og hælelasticitet/rejse og støvlekompatibilitet.
Når du køber alpine bindinger fra Atomic, er der ingen grund til også at overveje op ad bakke ydeevne versus downhill pålidelighed og sikkerhed. Her er opgaven at udvælge det rigtige par Marker Alpine Bindings til alpine skibehov, der er lette nok til at gøre det lettere for dig at bevæge dig frit, men kraftfuld nok til også at imødekomme din kørestil.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk