Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Tasker og rygsække

Tasker og rygsække ski

Find et bredt udvalg af Tasker og rygsække-produkter til ski. Oplev de bedste tilbud hos snowinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Tasker og rygsække

Mærker for Tasker og rygsække

Hvordan vælger man daypacks til skiløb?

Rygsække

Rygsækkene er stofposer, der tages på ryggen og fastgøres, der rækker over skuldrene, men de kan rumme en yderkant og en inderkant. Rygsække bruges generelt af vandrere og elever til at bære deres tilbehør.

Udstyrsposer

Udstyrstasker bruges til at holde og bære udstyr, mens de hjælper med at holde dem organiserede og opnåelige. Samlet set er udstyr poser udtænkt til at holde udstyr kits sikre, beskyttet, og forberedt. Du kan købe det fra Salomon , Atomic , Dynafit , Rossignol , Head , Burton .

Rejsetasker

Rejsetasker bruges under rejser til at opbevare dit tilbehør, vigtige ID´er, kontanter og smykker sikkert. Dette er mest nyttigt, når du har for mange ting at tage, men ikke har tilstrækkelig plads. Du kan også holde andre ting som solbriller, makeup artikler eller solcremer i disse rejsetasker.

Taljepakker

En taljepose er en lille tekstiltaske, der bæres som et bælte nær taljen ved brug af et bælte ud over hofterne, der normalt er fastgjort med en slags krog. Bælterne har nogle gange en triple glide adapter, hvilket gør, at de er fleksible, så de passer korrekt. Du kan købe taljepakken fra Salomon, Atomic, Dynafit, Rossignol, Head, Burton.

Tegnebøger

Pungene er flade lommer eller punge, der kan bruges til at opbevare så små private ting som papirkontanter, kredit eller betalingskort og id kort, vigtige dokumenter, fotos, transitkort, firmakort og andet papir eller lamineret papir. Punge bruges også som modetilbehør.