up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Burton

Burton

Alle ( Burton )

Om Burton

Grundlagt i 1977 af Jake Burton Carpenter, har Burton etableret sig som et innovative og ikonisk mærke i verden af ​​snowboarding og skiløb. Med en dyb forpligtelse til innovation, kvalitet og design har Burton kontinuerligt presset grænserne for vintersportudstyr. Det, der startede som en lille operation i en Vermont-lade, er vokset sig til et globalt anerkendt navn, der er synonymt med førende sneudstyr og tøj. Uanset om man skærer ned ad bakkerne eller nyder après-ski-scenen, kan alle stole på Burton ski-beklædning til at levere både funktionalitet og mode. Med fokus på detaljer såsom lynlåse, ventilation og justerbare funktioner tilbyder Burton ski-tøj særlig komfort og beskyttelse i udfordrende vejrforhold. Konstrueret til at modstå de hårdeste alpine forhold, tilbyder Burton et udvalg af pasformer og isoleringsniveauer.

Pioner inden for snowboarding og skiudstyr siden 1977

Burton ski-jakker kombinerer teknisk ekspertise med stilfuld design, så skiløbere på alle niveauer kan yde deres bedste, mens de ser godt ud. Disse jakker har avancerede vandtætte og åndbare materialer, forisolerede foringer og et udvalg af bekvemme lommer til opbevaring. Samlingen af ​​Burton herre ski-jakker udtrykker en perfekt blanding af robust holdbarhed og moderne stil. Fra elegante, minimalistiske designs til dristige mønstre tilbyder Burtons herre ski-jakker både den erfarne skiløber og den stilbevidste eventyrer. Designet med fokus på både ydeevne og elegance tilbyder Burton damer ski-jakker et bredt udvalg af muligheder. Disse jakker er tilpasset til at passe til den kvindelige form behageligt, mens de giver de samme høje ydeevnefunktioner som deres mandlige modstykker.
Burton ski-bukser er designet til at holde skiløbere varme, tørre og behagelige i kolde og snefyldte vejrforhold. Med vandtætte og vindtætte materialer, forstærkede sømme og justerbare livvidde tilbyder disse bukser et essentielt element i enhver skiløbers garderobe. Burton handsker er designet til at beskytte hænder mod elementerne, mens man opretholder finmotorikken. Bygget med avancerede materialer, ergonomisk design og berøringsskærm-kompatibilitet sikrer disse handsker, at skiløbere kan håndtere udstyr og enheder uden at fjerne handskerne.
Særligt skabt til at forbedre komfort og ydelse tilbyder Burton ski-sokker fugtabsorberende egenskaber, polstring og støtte. Disse sokker er designet til at forhindre blærer, regulere temperaturen og sikre en tæt pasform indenfor ski-støvler. Burtons ski-sokker er tilgængelige i forskellige tykkelser for at imødekomme forskellige skiforespørgsler og forhold. Burton ski-tasker er designet til sikkert og bekvemt at transportere ski og andet udstyr. Med polstrede rum, holdbare materialer og ergonomiske håndtag tilbyder disse tasker beskyttelse under transport og opbevaring. Burton ski-overalls tilbyder et ekstra lag af isolering og beskyttelse til skiløbere. Disse ski-overalls tilbyder dækning fra taljen og nedad og er udstyret med justerbare stropper, rigelige lommer og vandtætte materialer.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk