up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Stave

Alpinski

()
load

Hvad er de bedste skiturstænger?

Skiturstænger

Skiturstænger kan være en nyttig vej. De giver dig adgang til de mest høje afstande i vinterterrænet og leverer tiltrængt hastighed og balance. Skiturstænger præsenteres i enten specificeret længde eller tilpasningsevne og er normalt lavet af aluminium eller syntetisk materiale. Mange skistave er lavet med forlængede gummigreb, som giver et udvalg af forskellige grebssituationer. Du kan købe de bedste skiturstænger fra Salomon , Atomic , Rossignol , Dynafit , Black Diamond .

Bedste turskistave

Her er nogle af de bedste turskistave:

Black Diamond skiturstænger

Black Diamond skiturstænger er skabt til dem, der er villige til et eventyr. Fiberstangsstrukturen opvejer kraft og vægt, så du kan være sikker på, at de holder op til dit bevægelsesniveau. Ydermere fremhæver disse stænger skære, der udleder med en bestemt mængde tryk, et sikkerhedselement, der beskytter dine hænder, skuldre mod muligheden for at glide eller styrt.

Rossignol skiturstænger

Rossignol skiturstængerne understreger et tilpasningsdygtigt design, som gør dem overskuelige til at samle sig væk, når de ikke er i brug. Den kommer med en solid pulverkurv.

Atomic skiturstænger

Atomic skiturstængernes primære aluminiumsstruktur muliggør letvægtsudførelse uden at gå på kompromis med stabiliteten, og et specifikt udviklet ergonomisk hold giver lethed i ethvert landskab hele dagen. Disse stænger har et robust håndtag, der giver et ordentligt greb under risikable spor.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk