Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Skistave

Skistave ski

Find et bredt udvalg af Skistave-produkter til ski. Oplev de bedste tilbud hos snowinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Skistave

Mærker for Skistave

Forstå de forskellige typer skiløb

Tilbehør og reservedele

Tilbehør og reservedele spiller en vigtig rolle i ski eller snowboardture. Tilbehør og reservedele er de genstande, der bruges som erstatning for enhver beskadiget genstand. Tilbehøret og reservedelene omfatter skisko, skitaske, skihandsker og hjelm osv. Skisko hjælper dig med at stå godt på ski og holder dine fødder varme og tørre. En skitaske bruges til at opbevare din ski og andre ting. Skihandsker holder dine hænder varme og tørre. Skihjelme beskytter dit hoved mod enhver skade og kulde.

alpint skiløb

Alpint skiløb er spillet om at glide ned ad snedækkede klipper på ski med specificerede hælbindinger. Alpint skiløb er en udfordrende sport, og atleter vil drage fordel af at være i en passende fysisk tilstand til at kæmpe med succes og sikkert. Alpint skiløb kræver, i ophobning, en primær blanding af stabilitet og stabilitet, øget hastighedsevne og handlings /reaktionskonstans. Gennem passende motion øger atleterne deres fysiske, mentale og kognitive effektivitet. Du kan købe tilbehør til alpint skiløb fra mærker som Salomon , Atomic , Rossignol , Head , Burton .

Langrendski

Langrend er en slags skiløb, hvor skiløbere er afhængige af deres bevægelser for at køre hen over det snedækkede landskab, frem for at bruge skiture eller andre former for service. Langrend udøves i vid udstrækning som en leg og rekreativ sport; nogle bruger det dog altid som et transportmiddel i snedækkede områder. Det er en sport, der normalt foregår gennem skove og normalt i et moderat fladt landskab, hvor man bruger slanke ski med sko, der kan forlænges fra skien ved hælen, når man vandrer. Det er ikke særlig svært, så mange turister nyder det og går på langrend om vinteren.

Skitur

Skitouring er en slags skiløb, der foregår i oversete og udsatte områder ud over et skisportssted. Også forstået som backcountry skiløb, er det en svær og fysisk besværlig form for skiløb, såvel som en vidunderlig metode til at sondere isolerede bjergsteder og være i en dyb forbindelse med naturen. I stedet for at bruge skiture eller andre transportmidler, drejer det sig om skiture at gå op ad bakke ved at bruge skind, en del af materiale forbundet til bunden af skiene for at forhindre dem i at glide tilbage, når de går op ad en skråning. Når du vil stå på ski ned ad bakke, udvindes skind. Når du stoler på stien, vil du nogle gange måske bruge skiløjper og lægge skiene på din skulder.