up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Beskyttelser ski

Beskyttelser ski

Find et bredt udvalg af Beskyttelser-produkter til ski. Oplev de bedste tilbud hos snowinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Beskyttelser

Mærker for Beskyttelser

Hvilken beskyttelse har jeg brug for, når jeg står på ski?

tilbehør

Beskyttelsestilbehøret til turskiløb omfatter hjelm, førstehjælpskasse, værktøjskasse, vandflaskeflaske, solcreme, kompas osv. Hjelmen bruges til at beskytte dit hoved mod kulde om vintre og skader, hvis du taber dig. Førstehjælpskassen bruges til at håndtere almindelige ting som snitsår, ridser eller hovedpine. Værktøjskassen rummer en tang, en fræser, begge slags skruetrækkere og sakse til at fikse bindingerne. En vandflaskeflaske er et vandreservoir under din tur. Solcreme er obligatorisk i store højder for at undgå vejrets indvirkning på huden. Kompasset bruges til at fortælle dig retningen på din tur. Dette tilbehør er meget vigtigt under skiture.

Lavinesikkerhed

Genstande såsom lavinetransceivere, skovle, lavineairbags og sonder er inkluderet i lavinesikkerheden, fordi disse beskyttelser kan hjælpe med at holde dig sikker på skiture. Lavinetransceiverne bruges, når en person er skjult og skal hurtigt kunne sætte en grid undersøgelse ind i operationen. Skovlene er et andet vigtigt stykke udstyr, der skal opbevares i din taske, som kan bruges til at opsøge alle, der er gemt i en lavine. Lavineairbaggene bruges, når nogen er fanget i en lavine, han skal aktivere oppumpningen af en ballon, der giver ham en betydeligt udvidet mulighed for at opholde sig på eller omkring ydersiden af rutsjebanen. Bca Stealth 270 Probe er også en af lavinesikkerhedsartiklerne. Det er en lang, tilpasningsdygtig pind, der kan bruges i en lavine til at opdage nogen gemt under sneen.

Kropsbeskyttelse

Særlige kropsbeskyttelser er påkrævet under skitur, for børn og voksne, især dem, der måske prøver stunts, som de ikke nødvendigvis er dygtige til. Hovedet, rygraden, knæene og albuerne er svage for skader. Kropsbeskyttelsen omfatter en rygbeskytter, knæ og albuebeskyttere, håndledsbeskyttere, stødshorts osv. Rygbeskytteren bruges til at beskytte din rygrad i tilfælde af en kollision. Knæ og albuepuderne er kraftige syntetiske belægninger, der giver sikkerhed mod træstubbe og sten. Håndledsbeskytteren er et vigtigt element for skiløbere for at holde håndleddet beskyttet under skitur. Slagshortsene er justerbare fyld, som absorberer effekten af ethvert fald. Du kan købe kropsbeskyttelse fra Salomon , Atomic , Rossignol , Burton , POC .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk