up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Snowboards

Snowboards

Find et bredt udvalg af Snowboards-produkter til ski. Oplev de bedste tilbud hos snowinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Snowboards

Mærker for Snowboards

Vigtige tips til snowboarding for begyndere

Tilbehør og reservedele

Når du er på vej mod bjergskråningerne, skal du beholde nogle grundlæggende tilbehør og reservedele, som kan være nødvendige senere. Mens du står på snowboard eller på ski, er det almindeligt at reparere eller udskifte nogen af board eller støvlekomponenterne på grund af de stenhårde iskolde overflader, du befinder dig på. Det bedste tip er at medbringe yderligere bindestropper, spænder, stomp pads, værktøjssæt, stigesæt, haleclips, snore, skruer osv.

Snowboard hjelme

Du skal have en snowboardhjelm på, før du kører på pisterne. Skiløb og snowboarding er de to farligste sportsgrene, der medfører stor risiko for skader og ulykker. Det er derfor sikkert at bære en hjelm, der er specielt designet til at beskytte dit hoved mod slid, fald og stød. Hjelme giver ekstra dæmpning, der gør dem til en pålidelig mulighed, mens du kører på snowboard.

Snowboard skins

Skind er den mest vitale del af dine snowboards. Snowboardskind hjælper dig med at opnå bedre greb og stabilitet, især når du kører i isglatte terræn. For begyndere er det vigtigt, at du vælger den rigtige længde og bredde på skind. Det anbefales, at du vælger et skin og trimmer det ned efter din boardstørrelse.

Snowboard bindinger

Snowboardbindinger er lige så vigtige som alt andet udstyr, du har brug for for en fornøjelig køreoplevelse. Bindinger giver en grænseflade mellem dine støvler og boards for at skabe en direkte forbindelse for maksimal kontrol, præcision og komfort. Bindinger er en nøglekomponent, der forbedrer din oplevelse på pisterne. Når du vælger snowboardbindinger, skal du sørge for, at de passer til din støvlestørrelse og giver den største fleksibilitet og ydeevne.

Snowboardstøvler

Snowboardstøvler er designet til at give ydeevne, varme og komfort. Hvis du er ny til snowboarding, er det klogt at vælge den rigtige størrelse, form og vægt af støvler, der ikke hæmmer din præstation. At købe for stramme eller for tabte støvler vil føre til hælløft og fodkramper. Derfor skal støvlerne føles tætsiddende overalt ved din hæl, vrist og tåboks.

Snowboard borde

Hvis du er ny til snowboarding, skal du vælge et bræt med en kortere længde. For begyndere er freestyle eller all mountain snowboards, hvad du skal kigge efter. Disse boards har normalt en centreret holdning, som er ideel for begyndere at starte med. Brættet skal tilbyde blød til medium flex, så du kan udmærke dig i dine færdigheder komfortabelt. Salomon, Rossignol, Head, Burton og K2 Snowboards er kendte mærker, der tilbyder højkvalitets borde og tilhørende tilbehør.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk