up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Black Diamond

Handsker

Handsker

Ski

Ski

belysning

belysning

polakker

polakker

Tasker og rygsække

Tasker og rygsække

Mandetøj

Mandetøj

Afdelinger

Belysning

Beskyttelser

Børnetøj

Dametøj

Elektronik

Herretøj

Ski

Ski Bindinger

Ski Udstyr

Snowboards

Stave

Tasker og Rygsække

Alle( Black Diamond )

Black diamond

Black Diamond er et velkendt mærke, der fremstiller klatring, skiløb og andet bjergbestigning sportsudstyr. Det blev indledt i 1953 og opnåede hurtigt stor succes. Det er et mærke, der når sit mål ved at levere det bedste udstyr nogensinde til skiløb, vandreture, trekking, klatring og camping. Black Diamond er nu ved at blive populær på grund af sit store udvalg af skiudstyr. Al denne entusiasme er med til at gøre mærket til den førende producent af skiudstyr i verden.
Du kan finde de bedste Black Diamond skiprodukter på Snowinn. Black Diamond udstyr er perfekt til at tage din skioplevelse til et nyt niveau. Med det bedste skiudstyr kan du erobre de sneklædte bjerge og nå toppen af bakkerne på en sjovere og mere behagelig måde. Black Diamond har nu sat en standard for at levere kvalitet med innovation. Det fremragende team hjælper brandet med at bygge en ny og lovende fremtid for alle skiløbere og giver dem et tillidsnavn.

Køb det bedste Black Diamond skiudstyr på Snowinn

Når det kommer til skiløb, er den første væsentlige ting, der kommer til at tænke på, skien.Black Diamond ski er nu et af de bedste ski, uanset om du er nybegynder eller professionel skiløber på de mest udfordrende stier. Det kan hjælpe med at bevæge sig på banen med den hurtigst mulige hastighed. For en bedre skioplevelse er en højkvalitets forlygte også afgørende. Black Diamond lys giver dig høj intensitet lysstyrke. Disse lys bliver mere og mere populære dagligt på grund af deres evne til at lyse i mørke. Black Diamond gør hvert produkt til det mest nyttige ved at have bæredygtighed i tankerne.
Ikke kun udstyret, men mærket tilbyder også en massiv samling af skitøj. Black Diamond jakker er perfekt konstrueret til at sikre den bedste ydeevne på sneklædte bjerge. Disse jakker er afgørende i skiløb. Til hurtig glidning på bakkerne i et uventet temperaturfald er disse jakker et fremragende valg til at holde dig isoleret, mens de giver ekstra varme og hygge på grund af de avancerede teknologiske stoffer til at beskytte skiløberen.
Sæt jakken sammen med Black Diamond-bukser for at give den ekstra beskyttelse til kroppen. Black Diamond handsker er også en af de varmeste på markedet.De tilbyder nok varme til, at enhver skiløber under ekstreme temperaturfald kan føle sig hyggelig og god nok. Dermed kan de være perfekte til skiløb på iset land.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk