Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Rossignol

Rossignol
Om Rossignol
Rossignol producerer alpint, snowboard, nordisk udstyr og overtøj og accessories i Isere, Frankrig. Rossignol var en af de første virksomheder der fremstillede plastiskier. Atleter der bruger Rossignol produkter vandt både ved Vinter-Olympiske lege i Albertville og Lillehammer. Rossignol er et velkendt, respekteret fransk mærke inden for snowboarding industrien verden over. Rossignol er et fantastisk vintersportsmærke der har gjort skiløb mere ligetil, inspirerende og sjovt i over 100 år. Rossignols mission er at udvikle det franske mærke inden for det højeste kvalitets sportstøj, aktiv, moderne og behagelig mode segment. Fra begyndere til ekspert atleter, Rossignol gør konstant atlet-drevne teknologiske innovationer i deres nordiske skiløb, alpint skiløb og snowboards. Mærket fortsætter med at skubbe grænserne for hvad skiløbere og ryttere kan opnå med gode produkter.

Rossignol er et ikonisk vintersportsmærke

Rossignol har et bredt udvalg af ski gear, tøj, designer vinterjakker, ski bukser, skjorter, sportstøj og sko. Du kan nyde performance og moderne stil fra et af de mest berømte franske mærker verden over. Rossignol tilbyder et bredt udvalg af snowboards af højeste kvalitet til ryttere af alle niveauer, fra begynder til ekspert. Mærket er fantastisk til alle entusiaster, fra begyndere til eksperter. Rossignol tilbyder hver bruger en opfyldende og behagelig og tilgængelig oplevelse på sne til deling. Også, hvis du er på bjerget eller ej, eller er et andet sted, at have en mands og kvinder Rossignol ski jakke skiller vådt vejr med sit vandtætte system, åndbar skal og forseglede sømme, hvilket gør din oplevelse vidunderlig. Rossignol ski støvler er udbredt blandt skiløbere for deres store kvalitet. Rossignol skiløb er perfekte for begyndere til mellemstore skiløbere, der vil få adgang til hele bjerget og nyde de lejlighedsvise lette pulverdage. Rossignol er også et glimrende mærke at tjekke ud, hvis du er en begynder snowboarder. Deres tegnebogvenlige begynder og freestyle boards er perfekte til at komme ind i sporten. Du kan opdage Rossignol snowboards og udstyr og komme klar til vinteren. Forskellige stilarter, farver og størrelser er tilgængelige. Rossignol sko er bygget godt. De passer nøjagtigt til størrelse ud af boksen uden nogen indbrudsproblemer. Den stive sål er støttende, reagerer godt og giver fremragende greb. Derudover er den bedste del at de er vandtætte. Rossignol er et godt valg, hvis du ønsker kvalitetsski beklædning. Disse vandtætte produkter tilbyder andre funktioner der holder dig behagelig på skråningerne. De tilbyder også ski bukser og jakker med matchende egenskaber.