up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Hjelme

Snowboard

()
load

Hvad er de bedste hjelme til snowboarding?

Hjelm fra Head Radar

Hovedradarhjelmen er afslappende og perfekt cirkuleret. Denne hjelm har justerbare skær og sætter den sammen med det polstrede indre lag. Head Radar Hjelm kommer i et enormt sortiment i forskellige butikker.

Salomon Pioneer visirhjelm

Salomon Pioneer visirhjelmen giver fantastisk hovedbeskyttelse. Det er let at adskille, og du kan erstatte visirerne. Denne hjelm leverer afslapning og passer fuldt ud til hoved og øjenbeskyttelsen direkte og hurtigt. Salomon Pioneer visirhjelmen kommer i en bred vifte af dimensioner og nuancer. Denne hjelm er meget langtidsholdbar og overkommelig i pris.

Salomon Grom hjelm

Salomon Grom hjelmen er udviklet til personer, der tackler pisterne. Den har et holdbart design med en masse komfort, og den blødt polstrede inderside giver slagfasthed i muligheden for et uheld. Åbningen til luftstrøm i Salomon Grom hjelmen sørger for tilstrækkelig ventilation, og det indvendige polstrede lag er aftageligt og kan maskinvaskes. Du kan købe snowboardhjelme fra Salomon , Atomic , Rossignol , Head , og Superdry .

POC Fornix hjelm

En POC Fornix hjelm kombinerer miraklerne ved at bruge en beskyttelsesbrille. Trøst er garanteret, ikke kun for brugere, der bærer briller. Derudover leverer POC Fornix hjelmen præcise dimensioner af sigte, der på det aktuelle tidspunkt giver sikkerhed mod brise og nedbør. Denne hjelm er organiseret som en endelig beskyttelsesbrille, linsen kan skiftes på få minutter ved kun at bruge de tilsluttede spænder.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk