Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Alpint skiløb

()

Sorter efter

Hvad er de bedste alpine ski?

Alpine ski fra Atomic

Atomic Alpine Skis er velkendte, specielt blandt professionelle. Atomic Alpine skien er en ideel mulighed for professionelle og begyndere, værdsættelse af en rimelig pris og tilpasningsdygtigt, let at kontrollere format. Atomic Alpine Skis er lette i vægt og tilpasningsdygtige nok til at hjælpe nybegyndere med at udvikle sig til mere middelmådige skiløbere. Denne ski er meget slidstærk og fås i mange farver.

Salomon alpine ski

Salomon Alpine Skis er en pålidelig allround mulighed for skiløbere. Selvom de betragtes som en af de bedste ski. Salomon Alpine Skis er særligt lette og lydhøre under næsten alle vejrforhold på grund af deres trækroppe. De er nemme at bøje på grund af deres fleksible konstruktion. Konstruktionen er tilpasningsdygtig til mere udviklede skiløbere og er rimelig i pris.

Rossignol alpine ski

Rossignol Alpine Skis er alsidige ski til alpint skiløb. Strukturen fungerer for en bred vifte af skiløberevner, fra medium til raffineret. Det slankeste design af Rossignol Alpine Skis er det mest tiltalende, fordi det understreger alt, hvad denne linje er kompetent til. Den lette struktur yder fremragende både på og udenfor stien og er ideel til komfortabel vending og styring.

Hoved alpine ski

Head Alpine Skis er de dybe dele af ski. De leverer en tilpasningsdygtig, velafrundet struktur, der fungerer i næsten alle typer sne. Med en 105 mm midterdel praler strukturen med bløde striber og en stiv, hovedsagelig flad bagdel, der er bedst til mere raffinerede og talentfulde skiløbere. Den enorme trækrop på Head Alpine Skis hjælper med at udrydde rystelser og spidsfladder for en glattere, mere stabil tur. Du kan købe de bedste alpine ski fra Salomon, Atomic, Rossignol, Head, Black Diamond.

top