up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Ski

Alpint Skiløb

()

SPARE PENGE VED AT KONFIGURERE DIN PAKKE

load

Hvad er de bedste alpine ski?

Alpine ski fra Atomic

Atomic Alpine Skis er velkendte, specielt blandt professionelle. Atomic Alpine skien er en ideel mulighed for professionelle og begyndere, værdsættelse af en rimelig pris og tilpasningsdygtigt, let at kontrollere format. Atomic Alpine Skis er lette i vægt og tilpasningsdygtige nok til at hjælpe nybegyndere med at udvikle sig til mere middelmådige skiløbere. Denne ski er meget slidstærk og fås i mange farver.

Salomon alpine ski

Salomon Alpine Skis er en pålidelig allround mulighed for skiløbere. Selvom de betragtes som en af de bedste ski. Salomon Alpine Skis er særligt lette og lydhøre under næsten alle vejrforhold på grund af deres trækroppe. De er nemme at bøje på grund af deres fleksible konstruktion. Konstruktionen er tilpasningsdygtig til mere udviklede skiløbere og er rimelig i pris.

Rossignol alpine ski

Rossignol Alpine Skis er alsidige ski til alpint skiløb. Strukturen fungerer for en bred vifte af skiløberevner, fra medium til raffineret. Det slankeste design af Rossignol Alpine Skis er det mest tiltalende, fordi det understreger alt, hvad denne linje er kompetent til. Den lette struktur yder fremragende både på og udenfor stien og er ideel til komfortabel vending og styring.

Hoved alpine ski

Head Alpine Skis er de dybe dele af ski. De leverer en tilpasningsdygtig, velafrundet struktur, der fungerer i næsten alle typer sne. Med en 105 mm midterdel praler strukturen med bløde striber og en stiv, hovedsagelig flad bagdel, der er bedst til mere raffinerede og talentfulde skiløbere. Den enorme trækrop på Head Alpine Skis hjælper med at udrydde rystelser og spidsfladder for en glattere, mere stabil tur. Du kan købe de bedste alpine ski fra Salomon, Atomic, Rossignol, Head, Black Diamond.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk