Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem Returninger

Returninger

Hurtig og nem returnering!

Forbered en ny pakke og påsæt returmærkatet på ydersiden

Send din pakke

Når vi har godkendt den returnerede vare vil du modtage dit tilgodehavende

Udvidet returperiode: Ordrer afgivet fra 20. november 2023 – 10. december 2023 kan returneres inden for 45 dage.

Returpolitik

Bestilling

Hvad er jeres returpolitik?

Du har 30 dage til at beslutte dig for om du har købt den rette vare. Du har fuld returret på alle varer så længe de ikke er beskadigede, beskidte, har været vasket, ændret eller brugt og så længe alle mærkater stadig er påsat varen. Hvis du for eksempel har brug for en anden størrelse eller farve skal du oprette en ny ordre i vores webbutik.

Vil du returnere en vare? Sørg venligst for at overholde følgende kriterier:

- Du kan returnere en vare indenfor 30 dage fra du modtog varen. Bemærk, at der er visse produkter, der ikke kan returneres, undtagen i tilfælde af defekte produkter, såsom produkter, der ikke tillader deres retur på grund af hygiejniske eller sundhedsmæssige årsager, hvis det er blevet forseglet af dig efter levering (for eksempel kosmetiske produkter), eller at de efter levering var uadskilleligt blandet med andre produkter; produkter, der kan forringes eller udløbe hurtigt (for eksempel mad eller produkter, der er letfordærvelige eller underlagt en udløbsdato) forseglet lyd- eller videooptagelser eller forseglet software, hvis de ikke blev forseglet af dig ved levering; varer lavet efter dine specifikationer eller tydeligt tilpassede, herunder tilpassede støvler, brugerdefinerede trøjer, brugerdefinerede fodboldhandsker eller ski med monterede bindinger. For enhver elektronisk enhed er det vigtigt, at du sender den uden en aktiv lås, uden at den er koblet fra mobilenheden, med fabriksindstillingerne genoprettet og uden hukommelseskort.

- Alle varer skal være ubrugte og i original tilstand. Returnede varer skal have alle originale mærkater samt original emballage, som for eksempel originale æsker til sko m.v.. Tape og etiketter må ikke påsættes direkte på varens emballage.

- I sjældne tilfælde hvor en vare returnes i en uacceptabel tilstand kan vi være nød til at sende varen tilbage.

- Det er vigtigt at følge returprocessen, som begynder med at fremsætte en returanmodning gennem sektionen Min konto.

- Du er ansvarlig for varer indtil de modtages i vores varehus. Sørg derfor for at de er indpakket ordentligt for at undgå skader undervejs! Vi anbefaler at du har et portobevis. Varer skal sendes retur til følgende addresse: TRADEINN RETAIL SERVICES, S.L. c/ Pirineus, 1, 17460 Celrà (Girona), Spain.

Hvordan sender jeg en vare retur?

For at fremskynde processen med din returnering kan du behandle den fra sektionen MIN KONTO ved at følge disse trin:

Trin 1: Log ind og gå til Min konto

Log ind med din E-mail adresse og vælg feltet Mine ordrer. Vælg venligst ordren og derefter de varer der skal sendes retur. Vælg derefter årsagen og udskriv returmærkat. Hvis vi får brug for yderligere information kontakter vi dig direkte.

Trin 2: Klargør pakken

Når du har udskrevet dit returmærkat skal din pakke gøres klar til afsendelse. Alle varer du sender retur skal være i god stand (ubrugte, med mærker på og i original indpakning) og brug venligst en ny æske til at sende varer retur, så der ikke er nogen gamle mærkater eller andet der kan ødelægge returvaren.

Trin 3: Send pakken

Kontroller at returmærkatet er korrekt, påfør det sikkert på pakken og send pakken til os.

Trin 4: Modtag tilbagebetaling

Du vil modtage en e-mail når din returpakke er modtaget. Så snart vi har godkendt dine returvarer modtager du endnu en e-mail fra os. Du vil modtage din tilbagebetaling via samme betalingsmetode som du brugte da du betalte for dine varer. Vær opmærksom på det kan tage op til 14 arbejdsdage, før du modtager tilbagebetalingen.

Hvis du vil bytte en vare, skal du sende den retur og oprette en ny ordre.

Hvad hvis jeg modtager en defekt eller beskadiget vare?

Hvis du modtager en defekt eller beskadiget vare, så følg venligst denne proces:

Trin 1: Log ind og gå til min konto

Log ind med din e-mail adresse og vælg feltet Mine ordrer.

Trin 2: Vælg ordre/vare

Venligst vælg ordre og vælg den/de vare(r) der er defekte/beskadigede. Vælg en grund hvorfor du har valgt at returnere.

Trin 3: Information/billede

For at vi kan behandle din sag, beder vi dig kort beskrive fejlen og vedhæfte mindst et billede af varen, hvor fejlen er synlig. Hvis du har modtaget en beskadiget pakke, og har skrevet under på modtagelsen. Skal du sende disse informationer til os inden for 4 dage:

- Billede af den defekte/ødelagte vare.
- Billede af den ødelagte pakke, hvor adresse sedlen er synlig.

Trin 4: Processen

Når vi har modtaget alle informationer vi behøver, vil vi gennemgå din sag hurtigst muligt.

Vores garanti dækker ikke følgende:

- Ukorrekt eller intense brug.
- Skader grundet sved.
- Misfarvning (Ved forkert vask).
- Skade sket ved: Slidtage, kemikalier, skarpe kanter, osv...
- Varer der giver ubehag, så som: vabler.

Hvordan modtager jeg min tilbagebetaling?

Refusionen af en ordre tager 3-7 hverdage. Enhver refusion vil automatisk blive udstedt til den betalingsmetode, du brugte til at placere din ordre.
- Hvis betalingen blev foretaget med et debet- eller kreditkort, vil pengene blive refunderet til den bankkonto, der er knyttet til kortet.
- Hvis betalingen blev foretaget med PayPal, vil beløbet blive tilbageført til din PayPal-konto. Du vil modtage en bekræftelse pr. e-mail, når din returnering er modtaget på vores lager, og du bør normalt modtage din refusion inden for 48 timer efter modtagelsen af denne e-mail.

Bemærk venligst: Hvis du har modtaget en gave og ønsker at returnere den for at få den refunderet, vil den person, der oprindeligt købte den, modtage refusionen. Vi beklager de ulemper, som dette måtte medføre for dig.

Hvis årsagen til returneringen ikke er, at produktet er beskadiget, defekt eller forkert, refunderer vi ikke leveringsomkostningerne eller andre tjenester i forbindelse med din ordre; vi refunderer kun prisen for produktet.

Hvordan bytter jeg en vare?

Hvis du ønsker at modtage det samme produkt i en anden størrelse eller et andet alternativt produkt, skal du behandle en ny ordre via vores hjemmeside og betale forsendelsesomkostningerne igen.

INFORMATION OM STØRRELSER

Der kan være en forskel mellem den størrelse, du har bestilt, og den, der er angivet på etiketten på nogle artikler og mærker, men rolig, dette er på grund af ækvivalensen mellem internationale størrelser (f.eks. svarer størrelse 38 i Spanien til 36 i Tyskland). Vi anbefaler, at du prøver alt sammen roligt derhjemme.

Hvem betaler portoen når en vare sendes retur?

Hvis du sender en vare retur grundet forkert pasform betaler du portoen *. Hvis du modtager en defekt vare sender vi dig returemballage og bytter eller refunderer varen.

* Du kan nemt og billigt behandle din returnering:

Fra Spanien kan du returnere dine varer ved hjælp af Punto Pack, prisen for returlabel starter fra 4,99€.

Mondial Relay: denne service er tilgængelig for følgende lande: Belgien, Frankrig, Portugal, Luxembourg og Monaco, prisen for returlabel starter fra 7,99 €.
Husk, at prisen for returnering afhænger af vægten af de varer, der returneres.

GLS: Denne service er i øjeblikket tilgængelig for følgende lande: Østrig, Kroatien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Tyskland, Ungarn, Irland, Litauen, Letland, Holland, Polen, Slovakiet, Slovenien og Sverige. For Italien, Rumænien, Bulgarien og Grækenland kan du bruge Spring.
Husk, at prisen for returnering afhænger af vægten af de returnerede varer og prisen varierer fra 7,99€.

Hvis du returnerer fra Friheden, kan du bruge Royal Mail (Spring). Hvis det transportfirma, du har brugt til forsendelse af din ordre, har været et andet, skal pakken sendes for din regning med det transportfirma, du har valgt.

For kunder, der befinder sig UDEN for Den Europæiske Union eller lande, der ikke er anført ovenfor, foreslår vi at bruge DHL, da vi har en særlig aftale med dem. Med DHL vil din forsendelse blive afsendt hurtigt og effektivt.

For enhver returnering kan du udskrive returlabel direkte i MIN KONTO.

Hvad er jeres garanti?

Hvis du opdager, at produktet har en produktions- og / eller funktionsfejl, sendes det til mærket. Mangler forårsaget af uagtsomhed, slag, forkert brug eller manipulation, uegnet spænding, forkert installation, der ikke udføres af den autoriserede tekniske service, når det er relevant, eller materialer udsat for slid på grund af normal brug er ikke inkluderet. I tilfælde af computerprodukter dækker garantien ikke fjernelse af vira, gendannelse af programmer af denne grund eller geninstallation af disken forårsaget af sletning af den. Vi tilbyder en service til at indsamle det defekte produkt til vores pris, og derefter sender vi det tilbage til mærket. Ventetiden varierer afhængigt af den ledelsestid, som den tekniske service for hvert mærke har. I de hændelser, der berettiger brugen af garantien, vil muligheden være at reparere, udskifte produktet, rabat eller returnere på de lovligt fastlagte vilkår.

Hvis du har en vare der skal dækkes af vores garanti, skal du følge denne proces:

Trin 1: Log ind og gå til min konto

Log ind med din E-mail adresse og vælg feltet Mine ordrer.

Trin 2: Vælg ordren/varen

Venligst vælg den ordre hvor de beskadige/ødelagte varer er. Vælg venligst nummer 4. defekt produkt.

Trin 3: Information/billede

For at vi kan behandle din sag, beder vi dig kort beskrive fejlen og vedhæfte mindst et billede af varen hvor fejlen er synlig.

Trin 4: Processen

Når vi har modtaget al nødvendig information vil vi gennemgå din sag hurtigst muligt.

Vores garanti dækker ikke følgende:

- Ukorrekt eller intense brug af varen.
- Skader grundet sved.
- Misfarvning (Ved forkert vask).
- Skade sket ved eks: Slidtage, kemikalier, skarpe kanter, osv...
- Vare der giver ubehag, så som: vabler.

Hvilke returmuligheder tilbyder du?

Vi tilbyder dig følgende transportfirmaer, så du kan returnere dine varer nemt og billigt.

Fra Spanien kan du returnere dine varer ved hjælp af Mondial Relay/Inpost, prisen for returlabel starter fra 4,99€.

Mondial Relay/Inpost: denne service er tilgængelig for følgende lande: Belgien, Italien, Holland, Tyskland, Frankrig, Portugal, Luxembourg og Monaco, prisen for returlabel starter fra 7,99 €.
Husk, at prisen for returnering afhænger af vægten af de varer, der returneres.

GLS: Denne service er i øjeblikket tilgængelig for følgende lande: Østrig, Kroatien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Ungarn, Irland, Litauen, Letland, Polen, Slovakiet, Slovenien og Sverige. For Rumænien, Bulgarien og Grækenland kan du bruge Spring.
Husk, at prisen for returnering afhænger af vægten af de returnerede varer og prisen varierer fra 7,99€.

Hvis du returnerer fra Friheden, kan du bruge Royal Mail (Spring). Hvis det transportfirma, du har brugt til forsendelse af din ordre, har været et andet, skal pakken sendes for din regning med det transportfirma, du har valgt.

For kunder, der befinder sig UDEN for Den Europæiske Union eller lande, der ikke er anført ovenfor, foreslår vi at bruge DHL, da vi har en særlig aftale med dem. Med DHL vil din forsendelse blive afsendt hurtigt og effektivt.

For enhver returnering kan du udskrive returlabel direkte i MIN KONTO.

Hvad skal jeg gøre, hvis min pakke leveres beskadiget, eller der mangler varer?

Når leveringen er foretaget, er det vigtigt, at du undersøger pakken for tegn på skader, tab eller tyveri. Hvis pakken er åben og/eller beskadiget (sikkerhedsseglet er brudt), og indholdet også ser ud til at være beskadiget, skal du sørge for at åbne og kontrollere indholdet foran chaufføren.Hvis indholdet er beskadiget eller pakken er ufuldstændig, bør kunden afvise ordren. Sørg for at kontaktere kundeservice for at rapportere hændelsen. Chaufførens mundtlige bekræftelse kan ikke bruges som bevis for dit krav.

For genstande af stor værdi anbefaler vi kraftigt, at du optager en video, mens du åbner pakken, så du kan bevise, at der er sket skader eller mangler genstande, hvis du skal indgive et erstatningskrav. Reklamationer kan afvises, hvis de indsendes uden fotos eller videoer, der er taget på leveringstidspunktet, og som viser den beskadigede pakke eller dokumenterer tabet af varerne, og/eller uden en kopi af den rapport, som chaufføren udfyldte på leveringstidspunktet, og/eller uden en faktura eller kvittering, der viser varernes værdi. Du skal sende os dit krav skriftligt inden for 72 timer fra leveringsdatoen. Vi kan ikke acceptere eller behandle reklamationer for leveringer over 72 timer. For at indsende din klage skal du gå til MIN KONTO, vælge ordren, klikke på Kontakt og endelig vælge følgende mulighed: Jeg har tjekket sporingen, og jeg har en fejl i forbindelse med forsendelsen af min ordre.

Hvad kan jeg gøre, hvis sporing siger, at min pakke er leveret, men jeg ikke har min pakke?

Hvis leveringsmanden afsluttede leveringen, skal pakkens sporingsstatus eller en leveringsmeddelelse angive, hvor din leveringsmand forlod pakken. Forsendelser, der ikke kræver underskrift, kan efterlades på et sikkert sted efter leveringsmandens skøn. Dette kan omfatte verandaen, sidedøren, verandaen eller garagen.

Hvis sporingsstatus angiver, at leveringsmand har afsluttet levering og fået en signatur, er pakken muligvis blevet underskrevet af en nabo eller en anden beboer på dit sted. Hvis leveringsmanden leverede din pakke til et alternativt sted, skulle du have modtaget en leveringsmeddelelse, der angiver, hvor pakken blev efterladt (for eksempel en nabo, et afhentningssted eller et posthus).

Spørg andre på din adresse eller måske en nabo for at se, om en anden har hentet pakken. Du kan også kontrollere indgangene til din bopæl for pakken, især på baghaven, buske, garager, grill eller andre steder, der kan beskytte din pakke mod tyveri eller vejr. Bemærk, at leveringsmænd også kan bruge plastikposer til at beskytte din pakke mod vejret.

Hvis du stadig ikke kan finde pakken, skal du kontakte leveringsfirmaet direkte. Leveringsselskaber har deres interne systemer, der kan kontrollere leveringsstatus.

Endelig hvis leveringsselskabet bekræfter, at pakken blev leveret, og du har mistanke om, at pakken kan være stjålet fra en lejlighedskompleks, postkassen eller døren i dit hus skal du anmelde tyveriet til politiet. Send os en kopi af politirapporten, så vi kan starte erstatningsprocessen hos leveringsselskabet.

For at indsende kravet skal du logge ind på MIN KONTO, vælge ordren, klikke på Kontakt og til sidst vælge indstillingen: Jeg har gennemgået trackingen og jeg har et problem med afsendelsen af min ordre.

Returpolitik Tradeinn Marketplace

Hvad er Tradeinn Marketplace?

Det er Tradeinn-gruppens nye distributionsplatform. De bedste mærker og specialiserede sælgere på markedet lister deres produktkatalog, så du kan få adgang til de bedste tilbud inden for sportsudstyr, elektronik, mode, børneprodukter og husholdningsprodukter. Vores mål er, at du kan finde alt, hvad du leder efter, ét sted til den bedste pris. På Tradeinn Marketplace vil du finde tusindvis af nye produkter med tillid fra Tradeinn. Smart shopping!

Returneringer Tradeinn Marketplace

Du kan returnere gennem Tradeinn Marketplace, så længe varen er i perfekt stand og umonteret. Inklusiv tilbehør, dokumentation og emballage, ellers vil varen lide under en værdiforringelse. Vores kunder bliver mindet om, at det anbefales, at emballagen kommer i perfekt stand. For at fremskynde processen med din returnering kan du behandle den fra sektionen MIN KONTO ved at følge disse trin:
1. Log ind på MIN KONTO.
2. Vælg den vare, der skal returneres, og klik på Returner varen.
3. Efterlad en besked til sælger med årsagen til at returnere varen.
4. Sælger vil kontakte dig via e-mail inden for 2 hverdage med instruktioner om, hvordan du returnerer varen. Du vil modtage en kopi af denne e-mail på MIN KONTO.

Betingelser for returnering

Hvis du ikke er tilfreds med nogen af ​​de produkter, du har købt, kan du returnere produktet inden for de dage, som sælger har fastsat for returnering af produktet. Hver sælger har sin egen returpolitik. Du kan tjekke det på deres sælgers side. Du skal informere sælger om, at du ønsker at returnere varen, du kan ikke returnere varen uden først at konsultere sælger. Hvis sælgeren ikke svarer dig inden for 2 hverdage, kan du åbne en hændelse, og hvis han ikke kontakter dig inden for 5 hverdage, kontakter vi sælgeren for at løse hændelsen.

Kontakt sælger

Du kan kontakte sælgeren gennem MIN KONTO, når du har afgivet en ordre. Du skal blot gå til MIN KONTO og indtaste din e-mail og adgangskode. I sektionen "Kontakt sælger" kan du stille din forespørgsel. Sælgeren bør vende tilbage til dig inden for 24 timer.