up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu

Sauvat

Vuorihiihto

()
load

Mitkä ovat parhaat laskettelusauvat?

Hiihtoretkisauvat

Hiihtoretkisauvat voivat olla hyödyllinen tie. Niiden avulla pääset talven maaston korkeimpiin etäisyyksiin, mikä tarjoaa kipeästi kaivattua nopeutta ja tasapainoa. Hiihtoretkisauvat ovat joko määritellyn pituisia tai mukautettavia, ja ne on yleensä valmistettu alumiinista tai synteettisestä materiaalista. Monet suksisauvat valmistetaan pidennetyillä kumikahvakahvoilla, jotka tarjoavat valikoiman erilaisia pitotilanteita. Parhaat laskettelumatkasauvat voit ostaa Salomon , Atomic , Rossignol , Dynafit , Black Diamond .

Parhaat touring suksisauvat

Tässä on joitain parhaita touring suksisauvoja:

Black Diamond Ski Touring sauvat

Black Diamond matkasauvat on luotu seikkailunhaluisille. Kuitutankorakenne kompensoi voimaa ja painoa, jotta voit olla varma, että ne kestävät liiketasosi. Lisäksi nämä pylväät korostavat puitteita, jotka purkautuvat tietyllä paineella, turvaelementti, joka suojaa käsiäsi, olkapäitäsi liukastumisen tai törmäyksen varalta.

Rossignol Ski Touring sauvat

Rossignol matkasauvat korostavat mukautuvaa muotoilua, mikä tekee niistä helposti kertyviä, kun niitä ei käytetä. Se toimitetaan kiinteän puuterikorin kanssa.

Atomic Ski Touring sauvat

Atomicin retkisauvojen ensisijainen alumiinirakenne mahdollistaa kevyen toteutuksen vakaudesta tinkimättä, ja erityisesti kehitetty ergonominen pito tarjoaa koko päivän mukavuutta missä tahansa maisemassa. Näissä sauvoissa on tukeva kahva, joka mahdollistaa oikean otteen riskialttiilla radoilla.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje