up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu

Kypärät

Laskettelu

()
load

Mitkä ovat parhaat alppihiihtokypärät?

Salomon Visor kypärä

Salomon Visor kypärä on yksiosainen pään turvaresoluutio. Integroidut, tehokkaasti erotettavat ja vaihdettavat visiirit tarjoavat sotkuttoman ja täysin sopivan pään ja silmien suojan suoraan laatikosta. Salomon Visor kypärää on saatavana useissa eri kokoisissa ja väreissä. Tämä kypärä on erittäin kestävä ja edullinen.

Head Radarin kypärä

Head Radar kypärä sisältää suojalasien käytön edut. Mukavuus on taattu, ei vain määrättyjen peilien käyttäjille. Lisäksi Head Radar kypärä tarjoaa esteettömät näköalueet ja samalla suojaa tuulelta ja sateelta. Kaksoislinssinen tutka on luotu kuin tavallinen suojalasi, linssi voidaan vaihtaa sekunneissa käyttämällä vain integroituja kiinnikkeitä.

POC Fornix kypärä

POC Fornix kypärä on mukava ja hyvin tuuletettu. Tässä kypärässä on aramidikudos ja se asettuu yhteen vaahtovuoren kanssa; on ollut mahdollista luoda painoton kypärä, jolla on hienostunut rakenteellinen joustavuus ja parannettu törmäysvarmuuden taso. POC Fornix kypärää on saatavana laaja valikoima eri myymälöissä.

Salomon Grom kypärä

Salomon Grom kypärä on luotu ihmisille, jotka uskaltavat mennä vinoon. Muotissa oleva rakenne pitää painon pienemmällä tasolla täydellisen käyttömukavuuden vuoksi, ja EPS vaahtovuori vaimentaa törmäyksiä mahdollisissa onnettomuuksissa. Salomon Grom Helmetin tuuletusaukot tarjoavat riittävän ilmavirran ja vuori on irrotettava ja pestävä.

Atomic Visorin kypärä

Atomic Visor kypärä toimitetaan HD objektiivilla, joka tarjoaa selkeyttä. Atomic Visor Helmetin elastiset visiirijärjestelyt viittaavat myös siihen, että voit tarjota itsellesi myös 9 mm enemmän tilaa laseille ilman esteitä näkökentässä tai visiirissä. Parhaat hiihtokypärät voit ostaa Salomon , Atomic , Rossignol , Head , Superdry .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje