Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Hiihtosauvat

Hiihtosauvat hiihto

Löydä laaja valikoima tuotteita Hiihtosauvat tuotteita henkilölle hiihto. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa snowinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Hiihtosauvat

n merkit Hiihtosauvat

Erilaisten hiihtomuotojen ymmärtäminen

Tarvikkeet ja varaosat

Lisävarusteilla ja varaosilla on tärkeä rooli hiihto tai lumilautailumatkoilla. Lisävarusteet ja varaosat ovat kohteita, joita käytetään vaurioituneiden esineiden korvaamiseen. Lisävarusteita ja varaosia ovat hiihtokengät, hiihtolaukku, hiihtohanskat ja kypärä jne. Hiihtokengät auttavat sinua hiihtämään hyvin ja pitävät jalat lämpiminä ja kuivina. Suksilaukkua käytetään suksien ja muiden tavaroiden säilyttämiseen. Lasketteluhanskat pitävät kätesi lämpiminä ja kuivina. Laskettelukypärät suojaavat päätäsi kaikilta vaurioilta ja kylmältä.

alppihiihto

Alppihiihto on peliä lumipeitteisiltä kallioilta alas laskemista suksilla tietyillä kantapääsidoksilla. Alppihiihto on haastava urheilulaji, ja urheilijat hyötyvät olemasta sopivassa fyysisessä tilassa kilpaillakseen menestyksekkäästi ja turvallisesti. Alppihiihto tarvitsee kasautuessaan ensisijaisen yhdistelmän tasaisuutta ja vakautta, lisääntynyttä nopeutta ja toiminnan/reaktion vakautta. Sopivan harjoittelun avulla urheilijat parantavat fyysistä, henkistä ja kognitiivista tehokkuuttaan. Voit ostaa alppihiihtoon tarvikkeita esim. Salomon , Atomic , Rossignol , Head , Burton .

Murtomaahiihto

Murtomaahiihto on hiihtoa, jossa hiihtäjä ajelee lumipeitteisen maiseman halki liikkeestään sen sijaan, että hän hyödyntäisi hiihtoajeluja tai muita palveluita. Murtomaahiihtoa harjoitetaan laajalti peli ja virkistyslajina; Jotkut kuitenkin käyttävät sitä aina kulkuvälineenä lumisilla alueilla. Se on urheilulaji, joka kulkee yleensä metsien halki ja normaalisti tasaisessa maisemassa, jossa käytetään ohuita suksia ja kenkiä, jotka voidaan pidentää suksen kantapäästä vaeltaessa. Se ei ole kovin vaikeaa, joten monet turistit nauttivat siitä ja hiihtävät talvella.

Hiihtoretki

Hiihtoretki on eräänlainen hiihto, joka tapahtuu huomiotta jääneillä ja näkymättömillä alueilla hiihtokeskuksen ulkopuolella. Ymmärretään myös takamaahiihto, se on vaikea ja fyysisesti raskas hiihtolaji, sekä upea tapa tutkia eristyneitä vuoristopaikkoja ja olla syvässä yhteydessä luontoon. Hiihtomatkailun sijaan lasketteluajeluja tai muita kulkuvälineitä käytetään ylämäkeen käyttämällä skinejä, suksien pohjaan kiinnitettyä materiaalia, joka estää niitä liukumasta takaisin rinteeseen noustessa. Kun haluat hiihtää alamäkeä, nahat irrotetaan. Polulle luottaen voi joskus haluta käyttää hiihtokemppuja ja laittaa sukset olkapäällesi.