up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu

Kypärät

Snowboard

()
load

Mitkä ovat parhaat kypärät lumilautailuun?

Head Radarin kypärä

Head Radar kypärä on rentouttava ja täydellisesti kiertävä. Tässä kypärässä on säädettävät puitteet ja se sopii yhteen pehmustetun sisäkerroksen kanssa. Head Radar kypärää on tarjolla valtava valikoima eri liikkeissä.

Salomon Pioneer Visor kypärä

Salomon Pioneer Visor Helmet tarjoaa uskomattoman päänsuojan. Se on helposti erotettavissa ja voit vaihtaa visiirit. Tämä kypärä rentouttaa ja sopii täydellisesti pään ja silmien suojaukseen suoraan ja nopeasti. Salomon Pioneer Visor Helmet kypärää on saatavana useissa eri mitoissa ja sävyissä. Tämä kypärä on erittäin pitkäikäinen ja edulliseen hintaan.

Salomon Grom kypärä

Salomon Grom kypärä on kehitetty rinteillä taisteleville henkilöille. Siinä on kestävä muotoilu, jossa on paljon mukavuutta, ja pehmeästi pehmustettu sisäpuoli tarjoaa iskunkestävyyden mahdollisessa onnettomuudessa. Salomon Grom kypärään suunniteltu ilmavirtausaukko tarjoaa riittävän ilmanvaihdon ja pehmustettu sisäkerros on irrotettava ja konepestävä. Voit ostaa lumilautakypäriä kaupoista Salomon , Atomic , Rossignol , Head ja Superdry .

POC Fornix kypärä

POC Fornix kypärässä yhdistyvät suojalasien käytön ihmeet. Lohdutus on taattu, ei vain käyttäjille, jotka käyttävät silmälaseja. Lisäksi POC Fornix kypärä tarjoaa tarkat näkömitat, varsinaisena ajankohtana suojaten tuulta ja sadetta vastaan. Tämä kypärä on organisoitu kuin lopullinen suojalasi, linssi voidaan vaihtaa muutamassa minuutissa käyttämällä vain kytkettyjä solkia.

clouse menu Sulje