up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu

Snowboards

Tarvikkeet ja Varaosat

()
load

Mitkä ovat välttämättömät tarvikkeet lumilaudoille?

Lumilautatarvikkeet ovat komponentteja, jotka parantavat ajokokemustasi. On monia komponentteja ja lisävarusteita, joita tarvitset saappaiden kiinnittämiseen laudalle, kuten nilkka ja varvashihnat, pehmusteet, siteet. Lisäksi kiinteä lumilautalaukku, mukava kypärä, polvi ja kyynärsuojat sekä virityssarja laudan pitämiseen hyvässä kunnossa. Volcom, Burton, Jones, Flow ja Nidecker ovat tunnetuimpia brändejä, jotka suunnittelevat ja tarjoavat lumilautoja ja välttämättömiä tarvikkeita.

Burton Stomp Pad on välttämätön lisävaruste, joka auttaa estämään loukkaantumisia. Häntäluun vammat ovat yleisimpiä vammoja, joita tapahtuu, kun harjoittelet vuoren rinteillä. On olemassa useita erilaisia lumilautapehmusteita polville, kyynärpäille, rannesuojille ja iskushortseille, jotka sinun pitäisi ostaa.
Oikean tyyppinen saappaan kiinnitys on erittäin tärkeää lumilautailun ystäville. Varmista, että valitset oikean Burton OTT varvashihnan ja nilkan soljen, jotka tukevat jalkojasi tukevasti laudalla. Soljet ovat erittäin helppoja ja nopeita käyttää.
Hihnojen tulee ulottua räikkääseen, jotta saappaat sopivat kunnolla laudalle. Jos hihnatikkaat eivät sovi, säädä hihnat molemmilta puolilta.

clouse menu Sulje