up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu

Snowboards

Lumilautasiteet

()
load

Kuinka valita lumilautasiteet?

Lumilautasiteet ovat loistava väline, joka siirtää energiaa ja sopii kehosi liikkeisiin tarkan hallinnan ja tasapainon saavuttamiseksi. Kun Salomon Snowboard Bindings on sovitettu saappaisiin, ajotyyliin ja lumilautasuunnitteluun, ne ovat tehokkain varuste, joka pitää sinut menossa rinteillä.
Tärkein vinkki lumilautasiteitä ostaessasi on sovittaa siteet yhteen saappaidesi jouston kanssa. Aloittelijat ja freestyle hiihtäjät valitsevat yleensä siteet lyhyillä, pehmeillä ja joustavilla highbacksillä keskimääräiseen ajoon ja nopeaan palautumiseen hyppyjä ja temppuja suorittaessaan. Edistyneet ja ammattimaiset hiihtäjät pitävät parempana jäykillä selkänojalla varustettuja siteitä parantaakseen hallintaa suurella nopeudella jyrkissä maastoissa. Voit ostaa Burton Snowboard Bindings Woman sivustolta Salomon , Rossignol , Head , Burton ja Union .

Lumilaudan siteiden tyypit

Lumilautasiteitä on kahdenlaisia;

Hihnojen siteet
Se on yleisin lumilautasidontatyyppi. Siinä on olkaimet, jotka kiinnittyvät alas suojaamaan saappaat ja estämään selkänojan liikkumisen. Nitro Snowboard Bindings hihnassa on useita säätövaihtoehtoja, jotka voit asettaa optimaalisen tuen ja pehmusteen saamiseksi. Hihnasidokset sopivat sekä kiinteästi joustaviin että pehmeästi joustaviin saappaisiin.

Speed Entry Bindings
Speed entry siteet ovat samankaltaisia kuin hihnasidokset, mutta ne mahdollistavat nopean ja helpon sisään ja ulospääsyn sen kallistuvien highbackien ansiosta. Monet hiihtäjät pitävät näistä siteistä, koska niissä on ikejärjestelmä, joka kohdistaa tasaisen paineen jalkoihin.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje