up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Black Diamond

Käsineet

Käsineet

Hiihtää

Hiihtää

valaistus

valaistus

puolalaiset

puolalaiset

Laukut Ja Reput

Laukut Ja Reput

Miesten vaatteet

Miesten vaatteet

Osastot

Elektroniikka

Hiihtokengät

Huolto

Lasten Vaatteet

Laukut Ja Reput

Miesten Vaatteet

Naisten Vaatteet

Sauvat

Ski

Suksisiteet

Suojaukset

Talviurheiluvarusteet

Valaistus

KAIKKI( Black Diamond )

Black diamond

Black Diamond aloitti toimintansa valtavalla hiihto- ja vuorikiipeilyalalla vuonna 1957. Työntekijöiden omistautuminen ja kova työ ovat auttaneet saavuttamaan asetetut tavoitteet lyhyemmässä ajassa. Se on yritys, joka edustaa urheilun henkeä, jossa elämme, sen arvoja ja tavoitteita, menneisyyttä, nykyisyyttä ja tulevaisuutta. Tämä on osittain seurausta omistautumisesta, halusta ja ahkeruudesta hämmästyttävän ihmisryhmän puolelta, joka on myös intohimoinen kiipeilyyn ja hiihtoon. Käyttäjien yritys. Se on keitä me olemme. Olemme suurimmat unelmoijat siitä, mitä voisi olla, ja ankarimmat arvostelijat siitä, mitä on olemassa. Jos rakastat kiipeilyä, patikointia, vaellusta, retkeilyä ja hiihtoa, olet oikeassa paikassa. Black Diamondilla saat parhaat vaatteet, reput, käsineet, kengät ja asusteet edullisimmalla hinnalla hiihtoon.

Black Diamond´s Storm -ajovaloista on tulossa yhä suositumpi suuren valotehonsa ansiosta. Kaikilla varusteilla, kuten krampit, jääkirjeet, hanskat ja sauvat, hiihto tai patikointi lumisilla alueilla on miellyttävämpää valloittaa vuorten huipulle.

clouse menu Sulje