up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu

Ski

Tarvikkeet ja Varaosat

()
load

Mitä hiihtovarusteita tarvitset?

Colltex Pikaliimautuva spray

Colltex Quick Adhesive Sprayta käytetään yleensä suksille. Tätä suihketta käytetään suksien pintaan kiinnittämiseen. Jotkut Colltex Quick Adhesive Spray liimat ovat uudelleensijoitettavia, mikä mahdollistaa tarkan sijoittelun. Useimmat suihkeet kuivuvat tarkasti, eivätkä ne valu läpi tai aiheuta ryppyjä ihosovelluksissa. Tämä liimasuihke kiinnittyy nopeasti ja muodostaa tehokkaan liitoksen erittäin lyhyessä ajassa.

Toko suksipidike

Toko Ski Holder on ylivoimainen suksipidikkeiden luettelossa kestävyytensä ja käyttömukavuutensa ansiosta. Laadukas Toko Ski Holder on luotu pitämään suksiparit turvallisesti yllä. Sileä kumi pitoa varten olevien liitososien sisäpuolella, sinun ei tarvitse stressata suksien vaurioitumisesta. Tämä suksipidike on loistava myös monipuolisuutensa ansiosta.

Musta Diamond jääkirvessuoja

Black Diamond Axe Protector on osa kumia, joka ulottuu haun yli ja suojaa sekä lähelläsi olevia henkilöitä että laukkuasi ja varusteitasi pistosilta. Black Diamond Axe Protector painaa 30 grammaa ja sen avulla voit lopettaa pudottamisen jääkirveellä hiihtäessäsi.

Pomoca pohjasolki

Pomoca Bottom Buckle solkea käytetään tiivistämään kantapääsi paikalleen. Jalkojen alasolki on erittäin tärkeä. Monet hiihtäjät käyttävät mieluummin Pomoca Bottom Bucklea , koska ne ovat niin joustavia kuin mahdollista. Nämä pohjasoljet voivat olla tukevia ja niitä on useita eri muotoisia ja kokoisia. Voit ostaa hiihtovarusteita Dynafitilta, Burtonilta, Black Diamondilta, Tokolta, Swixiltä.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje