up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Rossignol

Miesten vaatteet

Miesten vaatteet

Naisten vaatteet

Naisten vaatteet

Suojaukset

Suojaukset

sukset

sukset

Monot

Monot

KENGÄT

KENGÄT

Osastot

Hiihtokengät

Kypärät

Lasten Vaatteet

Laukut ja Reput

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

Naisten Vaatteet

Sauvat

Ski

Snowboards

Suksisiteet

Suojalasit ja Aurinkolasit

Suojaukset

Talviurheiluvarusteet

KAIKKI( Rossignol )

Uutuudet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Rossignol

Rossignol valmistaa rinteeseen, lasketteluun, lumilautailuun ja maastohiihtoon tarkoitettuja varusteita ja ulkoiluvaatteita sekä -tarvikkeita Isèren alueella Ranskassa. Rossignol oli yksi ensimmäisistä yrityksistä, joka alkoi valmistamaan muovisia suksia. Rossignol-tuotteita käyttäneet urheilijat voittivat sekä Albertvillen että Lillehammerin talviolympialaisissa. Rossignol on tunnettu ja arvostettu ranskalainen brändi lumilautailualalla maailmanlaajuisesti. Rossignol on erinomainen talviurheilubrändi, joka on tehnyt laskettelusta yksinkertaisempaa, innostavampaa ja hauskempaa jo yli 100 vuoden ajan. Brändin tavoitteena on kehittää ranskalaista brändiä maailman parhaiksi urheiluvaatteiksi, aktiiviseksi, ajankohtaiseksi ja mukavaksi muoti-osastoksi. Aloittelijoista ammattilaisurheilijoihin, Rossignol tekee jatkuvasti urheilijoita varten teknisiä innovaatioita Pohjoismaissakin, alppisukillaan ja lumilautoillaan. Brändi pyrkii jatkuvasti rajoittamaan laskettelijoiden ja maastohiihtäjien saavutuksia hyvillä tuotteillaan.

Rossignol on ikoninen talviurheilubrändi

Rossignol tarjoaa laajan valikoiman laskettelutarvikkeita, urheiluvaatteita, suunnittelijan talvitakkeja, lasketteluhousuja, paidat, urheiluvaatteet ja kengät. Voit nauttia yhden maailman tunnetuimmista ranskalaisista brändeistä modernista tyylistä ja suorituskyvystä. Rossignol tarjoaa kaikille käyttäjilleen täyttävän ja mukavan, ja saavutettavan kokemuksen lumella, jonka kanssa voidaan jakaa. Lisäksi, olit sitten vuorella tai ei, tai missä tahansa muualla, miesten ja naisten Rossignol laskettelutakin kanssa saat suojattua sateelta sen vesitiiviin järjestelmän, hengittävän kuoren ja tiivistetyt saumat tehden kokemuksestasi ihmeellisen. Rossignol laskettelukengät ovat yleisiä laskettelijoiden keskuudessa niiden laadun vuoksi. Rossignol sukset ovat täydellisiä aloittelijoille ja keskitason laskettelijoille, jotka haluavat laskettella koko vuorella ja nauttia harvinaisista kevyistä pöllyävistä päivistä. Rossignol on myös loistava valinta aloitteleville lumilautailijoille. Heidän edulliset aloittelijoille ja freestyle-lautailijoille suunnatut lautansa ovat täydellisiä aloittamiseen. Voit tutkia Rossignol lumilautoja ja varusteita ja valmistautua talveen. Saatavilla on erilaisia tyylejä, värejä ja kokoja. Rossignol kengät on rakennettu hyvin. Ne sopivat tarkasti koosta ilman sisäänajoa. Jäykkä pohja on tukeva, reagoi hyvin ja antaa erinomaisen pidon. Lisäksi parasta on, että ne ovat vesitiiviit. Rossignol on loistava valinta, jos haluat laadukkaita lasketteluvaatteita. Nämä vesitiiviit tuotteet tarjoavat muita ominaisuuksia, jotka pitävät sinut mukavana rinteessä. He tarjoavat myös lasketteluhousuja ja -takkeja vastaavilla ominaisuuksilla.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje