up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu

Suksisiteet

Vuorihiihto

()

SÄÄSTÄÄ RAHAA KONFIGUROIMALLA PAKKAUKSESI

load

Kuinka valita hiihtomatkasiteet?

Suksisiteet ovat varuste, joka pitää saappaasi paikoillaan suksien päällä ja auttaa sinua irrottamaan ne turvallisesti pudotessasi. Jotkut hiihtomatkasiteet ovat yhteensopivia hiihtolatujen kanssa, jotka antavat sinulle ylimääräistä tukea ja pitoa, joita tarvitset hiihtämiseen kivikovissa jäisissä maastoissa. Touring siteet ovat monipuolisia ja jokaisella sidostyypillä on omat tekniset tiedot. On viisasta valita tarpeitasi ja tyyliäsi vastaavat siteet.

Erilaisia touring sidoksia

Koska hiihtoretkiä on monia tapoja, joten jokaiselle tyypille on oma sidos. Kuten; Kun olet suorituksen jälkeen ja haluat kilpailla, valitse Dynafit Ski Touring Bindings , jotka on suunniteltu erittäin kevyesti. Nämä ovat kevyimmät suksisiteet, jotka voit valita. Jos haluat kiivetä nopeammin pienemmällä vaivalla, nämä siteet ovat hyvä valinta.
Kun olet vapaaratsastaja ja rakastat nauttia aggressiivisesta hiihtotyylistä, sinun tulee valita siteet, jotka tarjoavat optimaalisen pidon ja turvallisuuden. Salomon Ski Touring siteet ovat turvallisempia kuin kilpailusiteet. Ne ovat kevyitä ja niissä on vapautusjärjestelmä kantapään alueella. Säännölliseen retkeilyyn nämä siteet ovat ihanteellisia.
Mutta kun olet joku, joka haluaa molempien maailmojen parhaat puolet, äärimmäinen valinta olisi kevyet mutta riittävän vahvat Marker Ski Touring siteet retkeilyyn. Voit ostaa hiihtomatkasiteitä merkeiltä, kuten Salomon , Atomic , Rossignol , Dynafit ja Head .

clouse menu Sulje