up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Kuinka valita lumilautanahat?

Oikea pari lumilautanahoja voi tuoda iloa seikkailuun takamaassa. Lumilaudan pinnat tarjoavat peittävyyden, joka varmistaa paremman otteen ja auttaa pysymään jäisillä pinnoilla vakaammin. Markkinoilla on runsaasti eri kokoisia ja mallisia lumilautanahoja, mikä tekee oikean ostamisen hieman hämmentäväksi. Esimerkiksi lumilautanahat luokitellaan pituuden, leveyden ja valmiiksi leikatun mukaan. Ennen vanhaan lumilautanahat tehtiin yleensä eläinten suksista. Viime vuosina nahat on kuitenkin valmistettu synteettisistä materiaaleista, kuten nailonista ja mohairista. Lumilautanahkojen materiaalilla on merkittävä rooli luistossa, pidon, kestävyyden ja suorituskyvyn kannalta. Burton ja Black Diamond tarjoavat parhaan valikoiman skinejä.

Lumilaudan ihon pituus

Lumilautanahkojen pituus mitataan jaetun lautasi pituutena. On olemassa useita eri pituisia skinejä, joissa on esiasennetut hännänkiinnitysjärjestelmät, joiden avulla voit hienosäätää istuvuuden laudan pituuden mukaan. Jotkut skinit myydään tasapituisina ja sinun on leikattava itsesi laudan pituuden mukaan työkalun avulla. Näissä skineissä voi olla hännänkiinnitysjärjestelmä, jonka voit asentaa skinien leikkaamisen jälkeen.

Lumilautanahkojen leveys

Useimmiten skinejä tarjotaan yhtenä leveänä, joten voit helposti leikata ne sopimaan lautasi muotoon. Jos löydät eri levyisiä kalvoja, valitse leveämmät pinnat, koska ne tarjoavat paremman pidon ja peittävät enemmän jaetun laudan pohjaa.

clouse menu Sulje