Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Hiihtovarusteet

Hiihtovarusteet

Löydä laaja valikoima tuotteita Hiihtovarusteet tuotteita henkilölle hiihto. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa snowinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Lasketteluvälineet

n merkit Lasketteluvälineet

Hiihtovarusteopas: Valitse itsellesi oikeat varusteet

Lisätarvikkeet

Kun olet lähdössä hiihtomatkalle, varmista, että sinulla on kaikki olennaiset tarvikkeet ja varusteet. Esimerkiksi hiihtäjä tarvitsee oikeat lumikengät, sauvat, sarakkeet, jääkirjeet jne. jos haluat päästä perille turvallisesti ja mukavasti, varmista, että sinulla on kaikki tarvittavat varusteet. Suksitarvikkeet eivät vain auta sinua voittamaan vaikeuksia, vaan myös tekevät kokemuksestasi nautinnollisemman.

Krampit

Crampons ovat yksi tärkeimmistä hiihtovarusteesi osista, jotka ovat usein aliarvostettuja. Ne helpottavat hiihtoa jyrkemmässä maastossa, kun lumi on kovaa. Hiihtoon valittaessa on suositeltavaa, että ne ovat vähintään 5 mm leveämpiä kuin suksien leveys. Paras vinkki on valita tiukimmat jalkineeseesi sopivat krampit. Hiihtäjät voivat liukastua helposti jäisillä maastoilla tai vuoren harjuilla, minkä vuoksi oikeanlaisen kramppiparin valitseminen lisää turvallisuutta huomattavasti.

Jääkirveitä

Jääkirveet ovat erikoistyökalu, jota käytetään hiihdon vaikeimmissakin maastoissa kiipeämiseen. Talvivaellukselle, kiipeilylle ja hiihtämiselle jäätyökalun tiedetään olevan välttämätön turvaväline. Jääakselit auttavat sinua liikkumaan lumella, kun olet jumissa jonnekin. Siksi, jotta saat kehosi irti lumesta, sinun on pidettävä jääkirjeitä mukanasi.

Kelkat

Voit valita erityyppisiä lumikelkkoja, kuten kelkat. On tärkeää tietää, että muovikelkoissa on enemmän kitkaa kuin puu ja metallikelkoissa . Märällä lumella alamäkeen ajettaessa on suositeltavaa valita leveämmäinen kelkka. Lisäksi lumikelkkoja on saatavilla monenlaisia muotoja, kokoja, värejä ja materiaaleja.

Lumikengät

Kengät ovat koko hiihtovarusteesi ydin. Useimmiten laskettelukengät on valmistettu kovasta ulkokuoresta ja pehmeästä sisäkerroksesta. Joissakin lumikengissä on muovattavat sisäkerrokset, jotka tarjoavat räätälöidymmän istuvuuden. Voit valita lumikenkien jäykkyyden ja joustavuuden kykytasosi mukaan. Tubbs Snow Shoes , Atlas Snow shoe , Tsl Outdoor ja Inook ovat tunnettuja lumikenkien valmistajia.

Varaosat

Kun olet hiihtämässä, olet altis kohdata arvaamattomat olosuhteet. Saatat myös saada osan laitteistasi vaurioitumaan tai kulumaan. Siksi on tärkeää korjata ne, jotta vältytään epämiellyttäviltä tilanteilta matkallasi. Varaosat, kuten suksijarrut, soljet, sidontatarvikkeet, suksikenkien kantapäät, nilkkaniitit, kallistusniitit jne., tulee pitää mukanasi.