Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Sukset

Sukset

Löydä laaja valikoima tuotteita Sukset tuotteita henkilölle hiihto. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa snowinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Sukset

n merkit Sukset

Opas erilaisiin suksiin

Tarvikkeet ja varaosat

Tarvikkeet ja varaosat ovat välttämättömiä suksille. Suksien lisävarusteita ja varaosia ovat kärkisuojat, nousulevyt ja suksien siteet jne. Kärkisuojat ovat eräänlaista muovia, joka on kiinnitetty hännän takaosaan suojaamaan sekä maata että suksia. Nostolevyt kiinnitetään suksiin, joihin on asennettu siteet. Suksien siteet ovat välineitä, jotka pitävät monot suksissa.

alppihiihto

Alppihiihtoon tarkoitetut sukset on tehty tuottamaan luistoa ja kimmoisuutta tasaisessa syvässä lumessa ja päästämään hiihtäjä hiihtämään lumella. Alppihiihdon sukset ovat paljon leveämpiä kuin mikään muu suksityyppi. Nämä sukset auttavat hiihtämään kunnolla lumella leveän varrensa ansiosta, ja niillä on myös nopea tuntuma. Voit ostaa tällaisia suksia Salomonilta, Atomicilta, Rossignolilta, Headiltä, Black Diamondilta.

Murtomaahiihto

Murtomaasukset ovat paljon ohuempia, kevyempiä ja suunniteltu hiihtoon tasaisella maalla, joten ne eroavat hyvin kaikista suksityypeistä. Murtomaasukset voidaan luokitella kahteen luokkaan: Classic ja Skate. Klassisukset liikutetaan vetämällä jalkoja eteenpäin, kun taas Skate sukset ovat yksinkertaisesti kuten ne on nimetty, liikutetaan luisteluliikkeellä.

Hiihtoretki

Ski touring sukset ovat sekoitus kaikentyyppisiä suksia Nämä sukset on luotu kestämään kaikkea ja sopeutumaan kaikkiin lumitilanteisiin. Hiihtomatkasukset ovat uskomattoman laaja luokittelu, mutta yleensä ne ovat vakioleveyksiä ja niissä on terävä kärki. Suurin osa suksista mainostetaan hiihtoretkinä, ja vaikka tämä on osittain tarkkaa, jokainen hiihtomatkasukset toimii hienosti erilaisissa olosuhteissa erilliselle hiihtäjälle.