Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Elektroniikka

Elektroniikka hiihto

Löydä laaja valikoima tuotteita Elektroniikka tuotteita henkilölle hiihto. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa snowinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Elektroniikka

n merkit Elektroniikka

Kuinka valita elektroniset laitteet lumelle lähtemiseen?

Hiihtotekniikka kehittyy jatkuvasti ja olemme nähneet paljon vempaimia, jotka tekevät kokonaiskokemuksesta nautinnollisempaa. Alla on joitain elektronisia laitteita, jotka sinun on pidettävä mukanasi ennen kuin lähdet lumelle;

Avalanche majakat ja lähetin vastaanottimet

Avalanche majakat ja lähetin vastaanottimet ovat elektronisia laitteita, joilla on kyky lähettää ja vastaanottaa radiosignaaleja. Kun valitset lumivyörymajakoita ja lähetin vastaanottimia, ota huomioon nämä ominaisuudet, antennien lukumäärä, näyttöruutu, kantama, useita hautaajia, äänisignaaleja ja automaattinen palautus lähetykseen. Seuraava on akun valinta. Voit valita joko litiumparistot tai alkaliparistot. Hiihtäjille lumivyörymajakoiden alkaliparistot ja lähetin vastaanottimet tarjoavat kuitenkin luotettavan ratkaisun.

Akut ja laturit

Ennen kuin suuntaat vuorille lumilautailemaan ja hiihtämään, on tärkeää pitää varalaturit ja akut mukanasi päävirtalähteenä. On olemassa useita yleisiä latausvaihtoehtoja, jotka ovat yhteensopivia kaiken elektroniikkasi kanssa, jotka latautuvat suoraan integroidulla USB portilla. Nämä akut ovat latureita, jotka tarjoavat kestävän ja taloudellisen ratkaisun.

Anturit

Mitä tulee tarkkuuteen ja luotettavuuteen, sykeanturi on paras valinta. Hiihtäjälle on elintärkeää seurata vaihteistoa mahdollisimman tarkasti ja yhdistää tiedot kytkettyihin laitteisiin. Ennen kuin suuntaat hiihtoon, markkinoilla on tarjolla laaja valikoima antureita , joista voit valita. Sinun tulee ottaa huomioon toimivuus, mukavuus ja tarkkuus, yhteensopivuus, liitännät ja päivitettävät ominaisuudet.

Lyhdyt

Hiihtäjän on myös käytettävä taskulamppua lähteessään lumelle. On olemassa johtavia merkkejä, jotka valmistavat tehokkaita, irrotettavia ja luotettavia akkuja magneettisilla latausjärjestelmillä. Ajovalot mahdollistavat helpon käytön ja kirkkauden säätämisen, kun taas itse valo pyörii saumattomasti ja ohjaa nopean lyhdyn sinne, missä sitä tarvitset. Ajovalojen taskulamput ovat täydellinen valinta vaativille urheilun ystäville.

Kellot

GPS kellot pystyvät suorittamaan joitain perustoimintoja, kuten nopeuden ja matkan mittaamisen, ajan ja päivämäärän näyttämisen, harjoitushistorian tallentamisen, tietojen lataamisen ja siirtämisen online alustalle, sykkeen ja aktiivisuuden seurantaan. GPS kelloissa on lisäominaisuuksia, kuten ladattava akku, mukautettava näyttö ja tietysti navigointiominaisuudet. Joten sinun tulee valita GPS kello ennen lumelle lähtöä hyödyntääksesi näitä ominaisuuksia.

Lisää elektroniikasta:

Kun olet hyvin perillä siitä, mitä elektroniikkaa tarvitset mukanasi lumisadetta varten, sinun on lisäksi säilytettävä joitain välttämättömiä varaosia. Tarvitset esimerkiksi kannet ja kotelot kameroillesi, GPS laitteillesi ja älypuhelimillesi. Sinun tulee myös vaatia laitteidesi kantamista, kuten asennustarvikkeet jne. Head , Black Diamond , Mammut , Bca , Smith , Union , Trespass ja Arva ovat johtavia valmistajia, jotka tarjoavat korkealaatuista elektroniikkaa ja siihen liittyviä tarvikkeita.