up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Huolto hiihto

Huolto hiihto

Löydä laaja valikoima tuotteita Huolto tuotteita henkilölle hiihto. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa snowinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Huolto

n merkit Huolto

Kuinka huoltaa suksiasi?

Puhdista ja suojaa

Sukset on yleensä suunniteltu kovemmiksi ja vankemmiksi, ja niissä on kaksinkertainen paksuus ja reunat. Ne tarvitsevat kuitenkin säännöllistä huoltoa pysyäkseen hyvässä toimintakunnossa. Hiihtäessäsi niitä jäisillä maastoilla, kivillä, kannoista ja hankaavilla lumialueilla, niiden pohja ja reunat vaurioituvat usein, jotta ne pysyisivät tuoreina ja uusina, ne on puhdistettava ja suojattava hyvin sääolosuhteilta. Paras vinkki on puhdistaa pohja kostealla rievulla ja pohjanpuhdistusaineella. Hiero sitä varovasti koko suksien pohjalle ja säilytä ne suksitelineessä. Pidä ne pystyasennossa varjoisassa ja kuivassa paikassa, jossa on riittävä ilmanvaihto.

Kuumat voiteluraudat suksiin

Seuraavaksi sinun tulee viisaasti valita kuuma vahausrauta. On olemassa kahdenlaisia rautoja, joita käytetään suksien voiteluun, kuten analogiset ja digitaaliset. Molemmat toimivat samalla tavalla, jos niitä käytetään ohjeiden mukaisesti. Sinun tulee kuitenkin kiinnittää huomiota lämpötilaan, koska jokaisella vahalla on erilainen sulamislämpötila. Kunkin vahan sulamislämpötila on ilmoitettu pakkauksessa. Alla on ohjeita, joita sinun tulee noudattaa suksien voitelua varten;

• Kuumenna silitysrauta.
• Pidä vahaa raudan pohjaa vasten sulattaaksesi sen sukselle tai lumilaudalle.
• Aseta silitysrauta suksen tai lumilaudan alustalle ja levitä vahaa koko alustalle, kunnes se peittää pinnan.

Tuet

Sukset ovat kuin autosi, ne vaativat huoltoa ja asianmukaista hoitoa toimiakseen sujuvasti. Jokaisen hiihtokauden alussa ja lopussa sukset tarvitsevat täyden palvelun. Suksien huolto sisältää kaiken reunojen teroittamisesta pohjan kivihiontaan, vahaukseen ja sidontatarkastukseen. Siksi sinulla on oltava kunnollinen tukijärjestelmä, johon voit sijoittaa sukset ja laudat ja tarkastaa ja korjata tarkasti jokaisen pienen alueen. Tästä syystä vahauspöytä, laudan kahva, vahausraudan pidike ja kahden pintin kumiset kitkatuet ovat välttämättömiä. Nämä kevyet, kompaktit mutta kestävät tukitarvikkeet auttavat sinua tekemään työn sujuvasti ja helposti.

Työkalut

Lumilautojen ja suksien oikea viritys auttaa sinua liukumaan lumisilla rinteillä sujuvasti ja mukavasti. Suksien huoltoon tarvitset joitain perustyökaluja. Suksien puhdistuksen ja huollon kolme pääosaa ovat pohjan korjaus, reunatyöt ja vahaus. Jokaiselle huoltoalueelle tarvitset erikoistyökaluja. Esimerkiksi suksien pohjat ovat alttiimpia vaurioitumiselle ajan myötä. Yleensä hiihtäen kivien ja vuoristopolkujen yli, pohjavaurion korjaamiseksi tarvitset työkaluja, jotka sisältävät puhtaita pyyhkeitä, pohjaalkoholia. Reunojen korjaustyökaluja ovat kumiliikkeet, hankausalkoholi, timanttikivi ja puhdistuspyyhkeet. Lopuksi suksien ja lumilautojen vahaamiseen tarvitset työkaluja, kuten harjasarjan, vahausraudan, muovikaavin ja pyyhkeet.

vahat

Paras tapa huoltaa sukset on vahata ne jokaisen kauden jälkeen. Menetelmä vahan levittämiseen suksille ja laudalle on melko yksinkertainen. Aloita prosessi sulattamalla vahan pää ja hieromalla sitä laudalle. Varmista, että sulanut vaha leviää ja peittää pohjan ja reunat kokonaan. Varmista myös, että vahakerrostus on ohut ja tasainen koko pohjalta. Seuraavaksi odota, kunnes vaha jäähtyy huoneenlämpötilaan. Poista nyt ylimääräinen vaha kaapimella, jotta pinta tuntuu mukavalta ja sileältä. Burton , Toko , Swix , Bca ja Pomoca ovat parhaita kuumavahojen valmistajia suksiin.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje