up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Dynafit

Monot

Monot

Sukset

Sukset

Suksisiteet

Suksisiteet

Miesten vaatteet

Miesten vaatteet

Naisten vaatteet

Naisten vaatteet

Reput

Reput

Osastot

Hiihtokengät

Kypärät

Laukut ja Reput

Miesten Vaatteet

Naisten Vaatteet

Sauvat

Ski

Suksisiteet

Talviurheiluvarusteet

KAIKKI( Dynafit )

Dynafit

Dynafit on johtava tuotealue ulkoiluun, joka erikoistuu korkean suorituskyvyn vuoristotuotteisiin. Dynafitin sitoutuessa innovaatioihin ja laatuun, se tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, jotka vastaavat hiihtäjien, vuorikiipeilijöiden ja ulkoilijoiden tarpeisiin. Dynafit on kuuluisa tuotemerkki, joka erikoistuu korkean suorituskyvyn ulkoilutuotteisiin ja vaatetukseen vuoristourielle. Voimakkaasti keskittyen hiihtouruun, maastojuoksuun ja alppitouruun, Dynafit on vakiinnuttanut paikkansa johtavana innovaattorina alalla. Yhdistämällä ajankohtaiset teknologiat, kevyet materiaalit ja ergonomiset muotoilut, Dynafit-tuotteet tarjoavat urheilijoille ja seikkailijoille täydellisen yhdistelmän toiminnallisuutta ja mukavuutta. Valitse Dynafit ja koe vuorten jännitys laitteilla, jotka tarjoavat tinkimätöntä suorituskykyä ja kestävyyttä.

Dynafit: Suorituskykyä ohjaava vuoristotarvikkeet

Dynafit-saappaat ovat tunnettuja erinomaisesta istuvuudestaan ja toiminnallisuudestaan. Tarkoin suunniteltuina nämä saappaat tarjoavat poikkeuksellista mukavuutta ja tukea, jotka mahdollistavat käyttäjille haastavimmankin maaston kohtaamisen luottavaisesti. Olipa kyseessä hiihtouru, vuorikiipeily tai hiihtouru, Dynafit-saappaat ovat ammattilaisten ja harrastajien uskolliset valinnat. Dynafit Hoji -saappaat erottuvat uudella suunnittelullaan, joka yhdistää erinomaisen suorituskyvyn ja tehokkuuden. Uudella Hoji Lock System -järjestelmällä varustetut saappaat tarjoavat saumattomat siirtymät hiihtämisen ja kävelyn välillä, mikä mahdollistaa nopeat ja vaivattomat säädöt matkan aikana. Painon ja kestävyyden painopisteellä, Dynafit Hoji -saappaat ovat täydellinen valinta selkärankareiteille.
Dynafit-hiihtosaappaat on suunniteltu optimaaliseen suorituskykyyn alppiympäristöissä. Nämä saappaat painottavat reagointikykyä, tarkkuutta ja voimansiirtoa, mikä mahdollistaa hiihtäjille rajojensa ylittämisen rinteissä. Mukautettavan istuvuuden ja edistyneiden teknologioiden ansiosta Dynafit-hiihtosaappaat tarjoavat täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja suorituskykyä. Dynafit-sukset ovat tunnettuja keveästä rakenteestaan ja joustavasta suorituskyvystään, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan selkärankareiteille. Rakentamalla innovatiivisia materiaaleja ja teknologioita, nämä sukset loistavat nousuissa ja tarjoavat erinomaisen vakauden ja hallinnan laskuissa. Dynafit-sukset tarjoavat monipuolisen valikoiman vaihtoehtoja erilaisten hiihto- ja olosuhdetilanteiden tarpeisiin.
Dynafit-siteet tunnetaan luotettavasta ja tehokkaasta yhteydestä suksiin. Nämä siteet painottavat keveää suunnittelua, mikä mahdollistaa parannetun manööveroimisen ja energiatehokkuuden nousuissa. Turvallisuuden ja tarkkuuden painopisteellä Dynafit-siteet takaavat luotettavan kiinnityksen sukseen, mikä antaa hiihtäjille luottamusta rajojensa ylittämiseen missä tahansa maastossa. Dynafit-siteet on suunniteltu parantamaan hiihtourusuorituskykyä. Näillä siteillä on tasapainoinen rakenteellinen ja kestävä rakenne, mikä mahdollistaa tehokkaat nousut ja varmat laskut. Helposti astuvaan, sivusuuntaan vapautuvaan ja säädettävissä oleviin vapautusarvoihin ominaisuuksien ansiosta Dynafit-siteet tarjoavat suorituskykyä ja luotettavuutta vaativiin hiihtouru-seikkailuihin.
Dynafit-kiertositeet ovat monipuolisia alppitourusiteitä, jotka on suunniteltu maksimaaliseen monipuolisuuteen ja suorituskykyyn. Innovatiivisen kiertopohjaosan ansiosta nämä siteet mahdollistavat tehokkaat nousut ja saumattomat siirtymät hiihdon ja kävelyn välillä. Rotations tarjoavat luotettavan voimansiirron ja tarkan hallinnan laskuissa, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan niille, jotka etsivät tasapainoa nousu- ja laskutehokkuuden välillä.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje