up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu

Kypärät

Vuorihiihto

()
load

Mitkä ovat parhaat hiihtomatkakypärät?

Atomic Reventin kypärä

Atomic Revent kypärä tarjoaa yksiosaisen pään turvaratkaisun. Integroitu, helposti irrotettava, ja voit vaihtaa visiirit. Tämä kypärä tarjoaa mukavuutta ja sopii täydellisesti päähän ja silmiin suoraan laatikosta otettuna. Atomic Revent kypärää on saatavana laajassa valikoimassa kokoja ja sävyjä. Tämä kypärä on erittäin kestävä ja kohtuuhintainen.

Atomic Savorin kypärä

Atomic Savor kypärässä yhdistyvät suojalasien käytön edut. Mukavuus on vahvistettu, ei vain tiettyjen silmälasien käyttäjille. Lisäksi Atomic Savor kypärä tarjoaa selkeän näkyvyyden tarkalleen oikeaan aikaan ja suojaa tuulta ja tihkusadetta vastaan. Tämä kypärä on suunniteltu klassisten suojalasien tapaan; linssi voidaan vaihtaa hetkessä yksinkertaisesti käyttämällä yhdistettyjä sulkimia.

Dynafit Radical kypärä

Dynafit Radical kypärä on mukava ja hyvin tuuletettu. Tässä kypärässä on joustavat olkaimet ja se asettuu yhteen vaahtomuovivuorauksen kanssa. On ollut mahdollista valmistaa kevyt kypärä, jossa on edistynyt rakenteellinen vakaus ja edistynyt hylkysuojaus.

POC Obex kypärä

POC Obex kypärä on suunniteltu ihmisille, jotka lähtevät vuoren rinteille. Muotissa oleva rakenne pitää painon pienemmällä tasolla täydellisen käyttömukavuuden vuoksi, ja sileä vaahtomuovivuori tarjoaa hylkykestävyyden onnettomuuden sattuessa. POC Obex Helmetin ilmavirtauskanavat tarjoavat hyvän ilmanvaihdon ja vuori on irrotettava ja pestävissä. Voit ostaa hiihtoretkikypäriä osoitteesta Atomic , Dynafit , POC , Bca , Salewa .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje