up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top
Kotisivu

Hiihtokengät

Vuorihiihto

()

SÄÄSTÄÄ RAHAA KONFIGUROIMALLA PAKKAUKSESI

load

Mitkä ovat parhaat laskettelukengät?

Hiihtoretkikengät

Ski Touring Boots kenkien mukana tulee mukautettuja ominaisuuksia. Näiden saappaiden tavoitteena on luoda paras, pehmustettu tunne nilkan ja kantapään ympärille.

Atomicin retkeilykengät

Atomicin Touring Ski Boots on luotu tarjoamaan riittävän hallinnan ja suorituskyvyn hiihtoretkiä varten. Niissä on laskeutunut harjanne kengän pohjassa, joten hiihto ja hiihtomatkat eivät ole vaikeaa, koska se asettaa lopulta jalkasi hiihtoretkelle. Atomic Touring Boots esiintyy erilaisissa maisemissa. Atomic matkakengät tarjoavat joustavuutta ja mukavuutta hiihtomatkan aikana myös vaikeilla poluilla.

Salomon Touring Boots

Salomon Touring Bootsissa on korkealaatuinen kestävyys ja jäykkä, hallittava kuori. Kuori muokkaa kaikkia ominaisuuksia, joita olet tottunut vaatimaan korkean suorituskyvyn touring saappaat, ja Salomon Touring Bootsin pehmustettu vuori käyttää viskoosia ainetta, joka työnnetään vuoraukseen jalan ja pohjan sisällä olevien tilojen täyttämiseksi. Parhaat laskettelukengät voit ostaa Salomon , Atomic , Rossignol , Dynafit , Head .

Dynafit Touring Boots

Dynafit Touring Boots on suunnattu täydelliseen rentoutumiseen. Sen rakennetta suosivat riittävää istuvuutta etsivät paikalliset ja ammattihiihtäjät, jotka haluavat lisämukavuutta ja tilaa. Dynafit Touring Bootsin vuoraus ja lämpöä säätelevä pinnoite voivat auttaa hallitsemaan istuvuutta ja ratkaisemaan nopeasti laajan valikoiman hiihtoretkiä.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje