Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Suojaukset

Suojaukset hiihto

Löydä laaja valikoima tuotteita Suojaukset tuotteita henkilölle hiihto. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa snowinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Suojaukset

n merkit Suojaukset

Mitä suojaa tarvitsen hiihtäessäni?

Lisätarvikkeet

Hiihtoretkeen suojavarusteita ovat kypärä, ensiapulaukku, työkalulaatikko, vesipullo, aurinkovoide, kompassi jne. Kypärää käytetään suojaamaan päätäsi talvella kylmältä ja putoamisen aiheuttamilta vaurioilta. Ensiapulaukkua käytetään hoitamaan yleisiä asioita, kuten viiltoja, naarmuja tai päänsärkyä. Työkalulaatikossa on pihdit, leikkuri, molemmat ruuvimeisselit ja sakset siteiden kiinnittämiseen. Vesipullopullo on vesisäiliö kiertueesi aikana. Aurinkosuojavoide on pakollinen korkeilla korkeuksilla, jotta sääolosuhteet eivät vaikuta ihoon. Kompassia käytetään kertomaan kiertomatkasi suunta. Nämä lisävarusteet ovat erittäin tärkeitä hiihtomatkojen aikana.

Lumivyöryn turvallisuus

Lumivyörysuojaukseen kuuluvat esineet, kuten lumivyörylähetin vastaanottimet, lapiot, lumivyöryturvatyynyt ja anturit, koska nämä suojat voivat auttaa pitämään sinut turvassa hiihtoretkellä. Lumivyöryn lähetin vastaanottimia käytetään, kun henkilö on piilossa, ja niiden on kyettävä nopeasti panemaan verkkotutkinta toimintaan. Lapiot ovat toinen tärkeä pussissasi säilytettävä varuste, jota käytetään lumivyöryssä piiloutuneiden etsimiseen. Lumivyöryn turvatyynyjä käytetään, kun joku joutuu lumivyöryyn, hänen on aktivoitava ilmapallon täyttyminen, mikä tarjoaa hänelle huomattavasti laajemman mahdollisuuden pysyä liukumäen ulkopinnalla tai sen ympärillä. Bca Stealth 270 Probe on myös yksi lumivyöryturvavarusteista. Se on pitkä, mukautuva keppi, jota voidaan käyttää lumivyöryssä löytääkseen lumen alle piiloutuneen henkilön.

Vartalon suojat

Erityisiä vartalosuojauksia tarvitaan hiihtoretkellä, lapsille ja aikuisille, erityisesti niille, jotka saattavat kokeilla temppuja, joissa he eivät välttämättä ole taitavia. Pää, selkä, polvet ja kyynärpäät ovat heikkoja vammojen varalta. Vartalonsuojaimiin kuuluvat selkäsuoja, polvi ja kyynärsuojat, rannesuojat, törmäysshortsit jne. Selkäsuojaa käytetään suojaamaan selkärankaa mahdollisen törmäyksen sattuessa. Polvi ja kyynärsuojat ovat iskunkestäviä synteettisiä päällysteitä, jotka suojaavat kantoja ja kiviä vastaan. Rannesuoja on hiihtäjille välttämätön ranne suojassa hiihtoretken aikana. Iskushortsit ovat säädettäviä täytteitä, jotka vaimentavat putoamisen vaikutuksen. Voit ostaa vartalosuojaimia Salomon , Atomic , Rossignol , Burton , POC .