up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Swix

Swix

KAIKKI ( Swix )

Noin Swix

Swix on norjalainen yritys, joka valmistaa lumenlämmittimiä ja muita suksiin liittyviä tuotteita. Yritys perustettiin vuonna 1946. Tänä päivänä Swix on yksi johtavista lumenlämmittimien ja muiden suksivarusteiden valmistajista, ja sen tuotteita käyttävät ammattilaiset ja harrastajat ympäri maailmaa. Swix tuottaa laajan valikoiman lumenlämmittimiä, jotka on suunniteltu optimoimaan suksien suorituskyky erilaisissa lumiolosuhteissa. Yritys valmistaa myös suksipolkuja, hanskoja, hattuja ja muita varusteita. Swix sitoutuu kestävään kehitykseen ja ympäristövastuuseen, ja yritys on toteuttanut useita toimia oman ympäristövaikutuksensa vähentämiseksi. Esimerkiksi Swix käyttää ekologisia pakkausmateriaaleja ja on toteuttanut energiatehokkaita tuotantoprosesseja hiilijalanjälkensä pienentämiseksi.
Kestävän kehityksen lisäksi Swix sitoutuu myös innovaatioon ja tuotekehitykseen. Yrityksellä on oma tutkimus- ja kehitystiimi, joka työskentelee tuotteidensa suorituskyvyn parantamiseksi ja yhteistyössä ammattilaissuksien kanssa kehittääkseen uusia ja innovatiivisia tuotteita, jotka vastaavat kaiken tasoisten suksien tarpeisiin.

Swix on paras valinta

Swix-hanskoja saapuu eri tyyleissä ja malleissa, joilla on ominaisuuksia, kuten vettähylkivä ja hengittävä membraani, eristys ja kestävä ulkomateriaali. Swix-hanskoja on loistava valinta, joka auttaa pitämään kädet lämpiminä, kuivina ja mukavina. Swix-hattuja on saatavana eri tyyleissä, mukaan lukien klassiset neulebeaniet, fleece-vuoratut päähineet ja jopa teknisempiä vaihtoehtoja, kuten balaklavat ja kaulaliinat. Swix-hattuja on loistava valinta. Ne tarjoavat yhdistelmän toiminnallisuutta ja tyyliä, jota Swix tunnetaan, auttaen sinua pysymään mukavana ja näyttämään hyvältä kylmässä säässä. Swix-takit on suunniteltu pitämään sinut mukavana ja suojattuna erilaisissa talviolosuhteissa, auringonpaisteisista ja leudosta jäätävän kylmiin ja lumisiin. Olipa sitten rinteillä tai tutkimassa suurta ulkoilmaa, Swix-takki voi auttaa sinua pysymään lämpimänä, kuivana ja mukavana.
Swix-housut on suunniteltu olemaan sekä kestäviä että toiminnallisia ominaisuuksia, kuten vettähylkiviä ja hengittäviä membraaneja ja eristyksiä. Monet Swix-housut myös ominaisuuksia, kuten säädettävät vyötäröt, tuuletusvetoketjut ja taskut varastointia varten. Swix-suksipolut on suunniteltu tarjoamaan erinomaista suorituskykyä ja kestävyyttä, ominaisuuksia, kuten kevyitä materiaaleja, ergonomisia otteita ja säädettäviä hihnoja. Swix tuottaa laajan valikoiman vaatteita, jotka sopivat talviurheiluun ja ulkoiluun.
Swix-vaatetus on suunniteltu olemaan toiminnallista ja tyylikästä, käyttäen laadukkaita materiaaleja ja rakentamista pitämään sinut lämpimänä ja kuivana jopa erittäin äärimmäisissä talviolosuhteissa. Swix tuottaa myös valikoiman suksipusseja, jotka on suunniteltu suojaamaan ja kuljettamaan suksiasi ja muuta varustetta. Swix-suksipussit on valmistettu kestävistä materiaaleista, kuten nailonista ja polyesteristä, jotka kestävät matkan ja varaston kovettamista.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje