up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Skydd skidor

Skydd skidor

Hitta ett brett utbud av Skydd-produkter för skidor. Upptäck de bästa erbjudandena på snowinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Skydd

Märken i Skydd

Vilket skydd behöver jag när jag åker skidor?

Tillbehör

Skyddstillbehören för turskidor inkluderar hjälm, första hjälpen kit, verktygslåda, vattenflaska, solkräm, kompass etc. Hjälmen används för att skydda ditt huvud från kylan på vintrarna och skadorna om du tappar. Första hjälpen kit används för att hantera vanliga saker som skärsår, repor eller huvudvärk. Verktygslådan har en tång, en skärare, båda sorters skruvmejsel och sax för att fixera bindningarna. En vattenflaska är en vattenreservoar under din turné. Solskyddsmedel är obligatoriskt för höga höjder för att undvika väderpåverkan på huden. Kompassen används för att berätta riktningen för din tur. Dessa tillbehör är mycket viktiga under skidturer.

Lavinsäkerhet

Föremål som lavintransceivers, spadar, lavinkrockkuddar och sonder ingår i lavinsäkerheten eftersom dessa skydd kan hjälpa dig att hålla dig säker under skidturer. Lavintransceivrarna används när en person är gömd och måste snabbt kunna sätta en rutnätsutredning i verksamheten. Spadarna är en annan viktig utrustning som ska förvaras i din väska, som kan användas för att leta upp alla som är gömda i en lavin. Lavinkrockkuddarna används när någon fastnar i en lavin, han måste aktivera uppblåsningen av en ballong som ger honom en avsevärt utökad möjlighet att stanna på eller runt rutschkanans utsida. Bca Stealth 270 Probe är också en av lavinsäkerhetsartiklarna. Det är en lång, anpassningsbar pinne som kan användas i en lavin för att upptäcka någon gömd under snön.

Kroppsskydd

Särskilda kroppsskydd krävs under skidturer, för barn och vuxna, särskilt de som kanske provar stunts som de inte nödvändigtvis är skickliga i. Huvudet, ryggraden, knäna och armbågarna är svaga för skador. Kroppsskydden inkluderar ett ryggskydd, knä och armbågsskydd, handledsskydd, slagshorts etc. Ryggskyddet används för att skydda din ryggrad vid eventuell kollision. Knä och armbågsskydden är slagkraftiga syntetiska beläggningar som ger säkerhet mot trädstubbar och stenar. Handledsskyddet är ett viktigt föremål för skidåkare för att hålla handleden skyddad under skidturer. Stötshortsen är justerbara fyllningar, som absorberar effekten av alla fall. Du kan köpa kroppsskydd från Salomon , Atomic , Rossignol , Burton , POC .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga