Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Skitochten

()

Sorteren

Wat zijn de beste toerski´s?

Atomic merk toerski´s

De Touring Ski ´s van Atomic zijn zeer licht in gewicht en duurzaam op de lijst van beste toerski´s. Dat suggereert dat het een diversiteit aan situaties mooi regelt, en heel veel extra plezier geeft om op besneeuwde heuvels te skiën. De toerski´s van Atomic doen dat door gebruik te maken van een populieren bodymix die het lagere gewicht op de ski regelt, zodat deze in diepere sneeuw kan glijden.

Dynafit toerski´s

De Dynafit Touring Ski´s is uw ideale oplossing voor skitochten. Deze hebben een hoog aanpassingsvermogen weten te bereiken door een aangenaam aandeel te hebben als het gaat om gewicht, vorm en comfort. De Dynafit Touring Ski ´s vormen het middelpunt van het assortiment in elk van de skitypes. Deze ski´s zijn lichter maar veel betrouwbaarder tijdens toerskiën.

Völkl Toerski´s

De Völkl Touring Ski´s zijn waarschijnlijk de best verkochte verfijnde toerski´s. Deze ski´s behoren tot de beste toerski´s. De Völkl Touring Ski´s combineren ultralichtgewicht met enorme grip en veerkracht aan de randen en zijn universeel beroemd voor skitochten. De Völkl Touring Ski´s waren belangrijk voor het afschuinen van de voorste rand van de ski en het verkleinen van het dekkingsgebied om de ski duurzamer te maken.

Salomon Tourski´s

De Salomon Touring Ski ´s bevatten lichtgewicht met een zacht, gebruiksvriendelijk formaat dat skiërs van alle capaciteiten kunnen overbrengen. De Salomon Touring Ski ´s zijn gemaakt van een duurzaam materiaal dat uitstekende lichamelijke effecten biedt bij een minimale massa. Dankzij de verlengde tip rocker kan deze ski opstaan en glijden in elke diepe sneeuw.

De beste toerski´s koop je bij Salomon, Atomic, Rossignol, Dynafit, Black Diamond.

top