Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Skitouring

()

Sorter efter

Hvad er de bedste turski?

Atomic Brand Touring Ski

Turskiene fra Atomic er meget lette i vægt og holdbare på listen over bedste turski. Det tyder på, at det regulerer en mangfoldighed af situationer fint, og er en masse ekstra fornøjelse at stå på ski på sneklædte bakker. Turskiene fra Atomic gør det ved at bruge en Poplar kropsblanding, der regulerer lavere vægt på skien, så den kan glide i dybere sne.

Dynafit turski

Dynafit Touring Skis er din ideelle løsning til skitouring. Disse har formået høj tilpasningsevne ved at banke en behagelig andel, når det kommer til vægt, form og komfort. Dynafit Touring Skis rammer midten af sortimentet i hver eneste af skityperne. Disse ski er lettere, men er meget mere pålidelige under skiture.

Völkl turski

Völkl Touring Ski er sandsynligvis den bedst sælgende raffinerede turski. Disse ski er et af de bedste turski. Völkl Touring Skis blander ultraletvægt med et enormt kantgreb og spændstighed og er universelt berømt for skiture. Völkl Touring Skis havde betydning for at skrå den forreste kant af skien og mindske dækningsområdet for at gøre skien mere holdbar.

Salomon turski

Salomon Touring Skis inkorporerer letvægts med et blødt, brugervenligt format, som skiløbere på alle niveauer kan formidle. Salomon Touring Ski er lavet af et slidstærkt materiale, der giver fremragende kropslige effekter ved minimal masse. Den udvidede tip rocker gør det muligt for denne ski at rejse sig og glide i enhver dyb sne.

Du kan købe de bedste turski fra Salomon, Atomic, Rossignol, Dynafit, Black Diamond.

top