Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Topptur

()

Sorter etter

Hva er de beste turskiene?

Atomic Brand Touring Ski

Turskiene fra Atomic er veldig lette i vekt og slitesterke på listen over beste turski. Det tyder på at det regulerer en rekke situasjoner fint, og er mye ekstra glede å gå på ski i snødekte bakker. Turskiene fra Atomic gjør det ved å bruke en Poplar kroppsblanding som regulerer lavere vekt på skien for å la den gli i dypere snø.

Dynafit turski

Dynafit Touring Skis er din ideelle løsning for skiturer. Disse har klart høy tilpasningsevne ved å banke en behagelig andel når det kommer til vekt, form og komfort. Dynafit Touring Skis treffer midten av utvalget i alle skitypene. Disse skiene er lettere, men er mye mer pålitelige under skiturer.

Völkl turski

Völkl turski er sannsynligvis den bestselgende raffinerte turskien. Disse skiene er en av de beste turskiene. Völkl Touring Skis blander ultralett med enormt kantgrep og spenst og er universelt kjent for skiturer. Völkl turskiene var viktige for å skråstille den fremste kanten av skien og redusere dekningsområdet for å gjøre skien mer varig.

Salomon turski

Salomon Touring Skis har lettvekter med et mykt, brukervennlig format som skiløpere på alle nivåer kan formidle. Salomon turski er laget av et slitesterkt materiale som gir utmerkede kroppslige effekter med minimal masse. Den utvidede tipvippen gjør at denne skien kan reise seg og gli i all dyp snø.

Du kan kjøpe de beste turskiene fra Salomon, Atomic, Rossignol, Dynafit, Black Diamond.

top