Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Ski

Ski

Finn et bredt utvalg av Ski-produkter for ski. Oppdag de beste tilbudene hos snowinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Ski

Merkevarer av Ski

En guide til de forskjellige typene ski

Tilbehør og reservedeler

Tilbehøret og reservedelene er avgjørende for skiene. Tilbehøret og reservedelene til ski er blant annet tuppbeskyttere, stigeplater og skibindinger osv. Tipsbeskytterne er en slags plast festet bak på halen for å skjerme både bakken og skiene. Stigeplater festes til ski der bindinger er montert. Skibindingene er instrumentene som vedlikeholder skiskoene på skiene.

alpint

Skiene for alpint er laget for å gi gli og spenst i jevn dyp snø og la skiløperen stå på ski på snøen. Skiene for alpint er mye bredere enn noen annen type ski. Disse skiene hjelper til å gå skikkelig på snø på grunn av det brede skaftet, og vil også ha en rask følelse. Du kan kjøpe denne typen ski fra Salomon, Atomic, Rossignol, Head, Black Diamond.

Langrennski

Langrennskiene er mye slankere, lettere og laget for å gå på flatt land, noe som gjør dem veldig forskjellige fra alle skitypene. Langrennskien kan kategoriseres i to divisjoner: Klassisk og Skate. Klassiske ski flyttes ved å dra føttene i en fremadgående bevegelse, mens skateski ganske enkelt er som de heter, flyttet med en skøytebevegelse.

Skiturer

Turskiene er en blanding av alle typer ski. Disse skiene er laget for å kunne gjøre alt og være tilpasningsdyktige i alle snøsituasjoner. Turskiene er en utrolig bred klassifisering, men kommer normalt i standard bredde og har en skarp spiss. De fleste ski er promotert som turski, og selv om det er delvis nøyaktig, vil hver turski fungere fint under forskjellige forhold for en distinkt skiløper.