up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Staver ski

Staver ski

Finn et bredt utvalg av Staver-produkter for ski. Oppdag de beste tilbudene hos snowinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Staver

Merkevarer av Staver

Forstå de forskjellige typene ski

Tilbehør og reservedeler

Tilbehør og reservedeler spiller en viktig rolle i ski eller snowboardturer. Tilbehøret og reservedelene er gjenstandene som brukes som erstatning for skadet gjenstand. Tilbehøret og reservedelene inkluderer skisko, skibag, skihansker og hjelm osv. Skisko hjelper deg å gå godt på ski og holder føttene varme og tørre. En skibag brukes til å oppbevare ski og andre gjenstander. Skihansker holder hendene varme og tørre. Skihjelmer beskytter hodet mot enhver skade og kulde.

alpint

Alpint er spillet om å gli ned snødekte klipper på ski med spesifiserte hælbindinger. Alpint er en utfordrende sport, og idrettsutøvere vil tjene på å være i en passende fysisk tilstand for å kjempe vellykket og sikkert. Alpint trenger, i akkumulering, en primær blanding av stødighet og stabilitet, økt hastighet og handlings /reaksjonskonstans. Gjennom passende trening forbedrer idrettsutøverne sin fysiske, mentale og kognitive effektivitet. Du kan kjøpe tilbehør for alpint fra merker som Salomon , Atomic , Rossignol , Head , Burton .

Langrennski

Langrenn er en type ski der skiløpere er avhengige av bevegelsen for å kjøre over det snødekte landskapet, i stedet for å benytte seg av skiturer eller andre typer tjenester. Langrenn utøves mye som en lek og rekreasjonssport; noen bruker det imidlertid alltid som et transportverktøy i snødekte områder. Det er en sport som vanligvis er gjennom skoger og normalt i et moderat flatt landskap, og bruker slanke ski med sko som kan trekkes ut av skien ved hælen når du går på tur. Det er ikke veldig vanskelig så mange turister liker det og går langrenn om vinteren.

Skiturer

Skitur er en slags skikjøring som foregår i oversett og utsatte områder utenfor et alpinanlegg. Også forstått som backcountryski, er det en vanskelig og fysisk slitsom type ski, i tillegg til en fantastisk metode for å sondere isolerte fjellsteder og være i en dyp forbindelse med naturen. I stedet for å bruke skiturer eller andre transportmidler, dreier det seg om å gå oppover bakker ved å bruke skinn, en del av materialet som er koblet til bunnen av skiene for å hindre dem i å gli tilbake når de går opp i en skråning. Når du vil gå på ski nedover, trekkes skinn ut. Stol på stien, noen ganger kan det være lurt å bruke stegjern og legge skiene på skulderen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk