up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Komponentit elektroniikka ja tietokoneet

Tietokoneen komponentit

Löydä laaja valikoima tuotteita Tietokoneen komponentit tuotteita henkilölle elektroniikka ja tietokoneet. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa techinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Komponentit

n merkit Komponentit

Kuinka rakentaa tietokone ensimmäistä kertaa?

Tietokoneen kokoaminen itse on loistava idea, mutta prosessi ei olisi niin yksinkertainen, ellet ole varustettu kaikilla tiedoilla, joita tarvitaan ennen kuin lähdet kohti tätä tavoitetta.
Esiasennettu tietokone on helppo valinta, mutta se ei anna sinulle vapautta tehdä omia päätöksiäsi järjestelmän kokoonpanossa ja saattaa tuntua raskaammalta taskustasi. Tässä yhteydessä alla on kuvattu joitakin tärkeitä näkökohtia, jotka tekevät ostoksestasi kätevän ja antavat sinun koota valitsemasi järjestelmän.

Yhteydet

Termi liitettävyys viittaa kykyyn linkittää tai yhdistää järjestelmiä tai sovellusohjelmia yhteen. Liitettävyys järjestelmä voitaisiin luoda avulla suorat kaapelit, joita käytetään yhteyden tietokoneen solmukohdat tai kytkimiä. Yhteyslaitteet, joihin kuuluvat: sillat, lähetin vastaanottimet, langattomat tukiasemat, yhdyskäytävät ja muut.

DVD Blu Ray tallentimet

Tämä on uusin tekniikka, joka tarjoaa käyttäjälleen mahdollisuuden nauttia suosikkielokuviesi, TV ohjelmiesi ja paljon muuta ultraHD näytöstä kotiympäristössä. Ne näyttävät 1080 HD videolaadun ja tarjoavat suuremman tilavuuden tallennusta varten.

Grafiikkakortit

Nämä on asennettu useimpiin tietokonelaitteisiin nykyään. Grafiikkakorttien päätarkoitus on näyttää mahdollisimman korkealaatuista graafista dataa. Grafiikkakortteja kutsutaan myös grafiikkasovittimiksi tai grafiikkakorteiksi tai grafiikkakiihdyttimiksi.

HDD kiintolevyt

Tämä on yksinkertaisesti tietojen tallennuslaite, joka on tietokoneen sisällä. Kiintolevyasemaa käytetään yleisesti tietokoneen päätallennuspaikkana. Tämä on haihtumaton laitteisto, joka säilyttää tiedot, vaikka virransyöttö katkaistaan.

Sisäiset PC kaapelit

Koska kaikki tietokoneen sisällä olevat komponentit vaativat sähkövirtaa, ne saavat sen joko emolevyltä tai ulkoisesta virtalähteestä. Joitakin esimerkkejä sisäisistä kaapeleista ovat: Tuuletinkaapeli, SATA kaapelit ja SAS kaapelit.

Emolevyt

Tämä on tietokoneesi pääpiirilevy ja suurin siinä oleva kortti. Sitä pidetään tietokoneen pääselkärankana, joka sitoo kaikki tietokoneen komponentit yhteen paikkaan ja mahdollistaa niiden vastaavuuden.

Virtalähteet

PSU – Tietokonejärjestelmän virtalähdeyksikkö on suunniteltu syöttämään virtaa kaikille muille tietokoneen osille. Virtalähde on joko tietokoneen takana tai tietokoneen kotelon pohjassa. Jotkut parhaista merkeistä ovat Asus , HP , Dell MSI , Gigabyte , Lenovo .

Prosessorit

CPU Tietokoneen keskusyksikkö on elektroninen piiri, jota käytetään suorittamaan tietokoneen käyttämiseen tarvittavat laskelmat. Mikroprosessori ja CPU ovat keskenään vaihdettavissa olevia termejä, mutta ihmiset viittaavat yleensä prosessoriin tai mikroprosessoriin vain prosessorina.

Jäähdytys

Tietokoneen jäähdyttäminen on tärkeää, koska vaaditun jäähdytyksen puuttuminen voi johtaa koneen ylikuumenemiseen, mikä vaikuttaa tietokoneesi yleiseen tehokkuuteen. Jäähdytysjärjestelmä on tuuletin, joka on sijoitettu tietokoneen CPU:n päälle. Tuuletin toimii siten, että se kerää lämpöä prosessorista ja ohjaa sen pois tietokoneesta, jotta se ei ylikuumene.

Robotiikka

Robotiikka on tietojenkäsittelytieteen ala, joka sisältää robottien rakennussuunnittelun, toiminnallisuuden ja käytön. Tämän poikkeuksellisen teknologian tavoitteena on auttaa ihmisiä parantamaan elämäänsä ja tarjota heille sellaista tukea ja apua, jota kukaan ei olisi koskaan voinut kuvitella.

Äänikortti

Kuultavuusominaisuus ei ole mahdollista, ellei tietokoneeseen ole määritetty äänikorttia. Se on tietokoneen laitteistokomponentti ja toimii tavalla, joka muuttaa digitaaliset koodit ääneksi.

SSD kiintolevyt

Toisin kuin HDD Hard Disk Drive, SSD Solid State Drive on uudempi ja uusin laite, jota käytetään tietokoneissa tietojen tallentamiseen. Solid state asema käyttää flash pohjaista muistia, mikä tekee niistä paljon nopeampia kuin tyypillinen mekaaninen kiintolevyasema.

Tornilaatikot

Tornilaatikot ovat tietokoneen kotelo, joka auttaa hallitsemaan useimpia tietokoneesi laitteistokomponentteja yhdessä laatikossa. Niitä on yleensä saatavana eri malleina ja kokoisina, ja ne on valmistettu materiaaleista, kuten teräksestä, alumiinista ja muovista.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje