up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

top
Start

Gaming

Desktops

()
load

Hoe kies je een desktop voor je computer?

Gaming desktops zijn het meest gebruikelijk en hebben de voorkeur voor gamers, omdat ze gemakkelijk kunnen worden geüpgraded en voldoende ruimte hebben voor stroom en opslag. Hoewel gamecomputers alle taken kunnen uitvoeren die een standaard thuis pc doet, zijn ze krachtiger in het omgaan met videogames, streaming en het maken van inhoud. Bij het kiezen van een desktop pc om te gamen is het belangrijk om te bepalen welke videokaart je nodig hebt en welke games je graag speelt. Een goede kwaliteit gaming pc wordt geleverd met wat extra accessoires, zoals een glazen wand en ingebouwde RGB verlichting. HP , MSI , Acer , Wortmann en Millenium zijn de toonaangevende fabrikanten van gaming desktops.

Bekijk hieronder enkele factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een gamingdesktop;

Processor/CPU

Gaming desktops zijn ontworpen om gegevens uitzonderlijk snel te verwerken, omdat videogames grote hoeveelheden verwerkingskracht nodig hebben. Het betekent dat je een high end processor moet overwegen in de gaming desktop die je gaat kiezen.

Video grafische kaart/GPU

De meeste pc desktopgames worden geleverd met standaard grafische kaarten. De grafische kaart wordt geleverd met extra verwerkingskracht en bronnen die uw systeem zal bijdragen aan de algehele visuele kwaliteit. De kwaliteit van videogames hangt grotendeels af van de kaart die verantwoordelijk is voor het leveren van soepelere framesnelheden met minder grafische vertraging.

Koeling

Het is gebruikelijk dat gaming desktops erg heet worden vanwege hun krachtige processors en grafische kaarten. Daarom moet u op hun koelsysteem letten. Processoren gebruiken doorgaans koelventilatoren en koellichamen. Er zijn echter enkele modellen waarbij fabrikanten een vloeistofkoelsysteem toevoegen om uitstekende koeling te bieden met bijna geen geluid.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden