up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Aku

Kategorier

Allt ( Aku )

Bästsäljare

Visa alla produkter flecha

Märkesinformation för Aku

Aku är ett italienskt varumärke som har fått ett distinkt rykte för att tillverka högkvalitativa utomhusfotbeklädnader och utrustning. Grundat 1985 av Galliano Bordin, en passionerad bergsbestigare, Aku har konsekvent drivit gränserna för innovation och hantverk för att möta behoven hos utomhusentusiaster. Aku är ett varumärke som står för italienskt hantverk och en dedikerad attityd till att möta kraven hos utomhusentusiaster. Trekkinn erbjuder stolt Akus mångsidiga produktutbud, inklusive vandringskängor, herrskor, damskor, utomhusskor och bagage. Oavsett om du ska ge dig ut på en utmanande vandring eller bara utforska vildmarken, erbjuder Akus kollektion av kängor ett brett sortiment för att passa olika aktiviteter och preferenser utomhus. Aku sträcker sin lojalitet mot kvalitet och hållbarhet till bagage, och erbjuder utomhusentusiaster ett urval av väskor och ryggsäckar som är designade för att tåla de omständigheter som resor kan medföra. Med en historia av utmärkelser som sträcker sig över decennier fortsätter Aku att vara ett förtroendevärt val för den som söker prestanda, hållbarhet och stil i sin utomhusutrustning och fotbeklädnad.

Aku Elevating Outdoor Footwear and Gear

Aku hiking boots är designade för äventyrare som efterfrågar prestanda, hållbarhet och komfort. Dessa kängor är designade för att ta sig an klippiga terränger och ger utmärkt stöd för ankeln. Akus vandringskängor är kända för sina överlägsna material och hantverk, vilket gör dem till ett toppval för vandrare och backpackers världen över. Aku herrskor tillgodoser de specifika behoven hos manliga utomhusentusiaster. Aku förstår att kvinnliga äventyrare behöver skor designade med deras unika behov i åtanke. Aku damskor kombinerar stil och funktion för att säkerställa att kvinnliga vandrare och utomhusentusiaster har det stöd och den komfort de behöver på sina resor.
Förutom vandringskängor erbjuder märket ett urval av Aku utomhusskor som passar för ett brett spektrum av aktiviteter. Dessa skor är mångsidiga och ger rätt kombination av grepp, skydd och andningsförmåga för utomhusäventyr. Aku herrskor begränsas inte till utomhusäventyr; de omfattar också vardagliga och dagliga skor. Tillverkade med samma dedikation till kvalitet och komfort, är Aku herrskor designade för att möta olika livsstilsbehov. Aku damskor kombinerar mode och funktion, vilket gör dem perfekta för både utomhusutflykter och dagligt slitage. Dessa skor är designade med omsorg till detaljer, så att kvinnor kan njuta av komfort och stil i alla miljöer. Oavsett om du ska ge dig ut på en vandringsexpedition eller en globalt äventyr, ger Aku bagage den förvaring och organisering du behöver.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga